От Евертън излязоха с изявление след отложения мач с Манчестър

...
От Евертън излязоха с изявление след отложения мач с Манчестър
Коментари Харесай

От Евертън излязоха с изявление след отложения мач с Манчестър Сити

От Евертън излязоха с изказване след отсрочения мач с Манчестър Сити от 16-ия клъг на Премиър лийг поради взрив на инфектирани с ковид играчи на " жителите ".

" Евертън съжалява за анулацията на мача с Манчестър Сити. Съжаляваме освен поради двете хиляди фенове, които щяха да бъдат позволени до стадиона, само че и поради почитателите по целия свят. Нашите играчи, треньори и всичко на " Гудисън Парк " бяха подготвени за мача. Денят на мача е най-важния в нашия календар. А това беше значим мач.

Независимо от това, че в Евертън постоянно слагаме сигурността преди всичко, ще желаяме цялостно откриване на информацията, която от Манчестър Сити са дали на управлението на Премиър лийг за отлагането на мача ", написа в изказването на Евертън.

От Манчестър Сити по този начин и не показаха имената и броя на инфектираните. В изказването си за отлагането на срещата " жителите " се позоваха на прецизните рекомендации на Премиър лийг за дейности в сходни случаи. Премиър лийг 16 кръг, понеделник 28 декември  Евертън 22:00предстои  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР