От два месеца бившият футболист Благой Георгиев – Джизъса е

...
От два месеца бившият футболист Благой Георгиев – Джизъса е
Коментари Харесай

Джизъсът спи с Гери-Никол за пари

От два месеца някогашният футболист Благой Георгиев – Джизъса е интимно непосредствен с тийнсензацията Гери-Никол . Плейбоят, който има три деца от две разнообразни дами и наскоро завърши брака си с рускинята Есмер Омерова, не пропускаше изявите на певицата в шоуто за фалшификати „ Като две капки вода “, а след това стана ясно, че се е нанесъл в първокласния й столичен апартамент.

„ Откакто са дружно, тя го устоя. Бившата го ошушка до стотинка и докара до банкрут “, разясняват осведомени с финансовото положение на Благой. Есмер го одрусала със сериозна прехрана и стопила банковите му сметки, но оправният Благо бързо се ориентирал в ситуацията и налазил Гери-Никол.

Известно е, че певицата има заможни родители, с помощта на които поддържа висок стандарт на живот, та той съзрял в нейно лице идеалната цел. На сладкодумния състезател не му лишило доста време да омае 19-годишната изпълнителка и ловко се възползвал от щедростта й.

Хора от обкръжението на Джизъса настояват, че той плащал всичките си сметки с кредитната карта на Яката дупара, купувал си скъпи дизайнерски облекла за нейна сметка и я убеждавал да отидат на екзотична лятна отмора в първокласен курорт, естествено отново на нейни разходи.

„ Благо в действителност живее на неин тил. Ако Гери-Никол го зареже, евентуално ще потърси друга заможна дама, която да го устоя “, разясняват близки до него.

Родителите на Гери скоро науичили за връзката й с 36-годишния някогашен футболист и не били по никакъв начин очаровани от този факт. Баща й Николай Георгиев бил твърдо решен да пропъди Джизъса от жилището на дъщеря си, а майка й Ирена се тормозила, че плейбоят ще повлияе отрицателно на кариерата й.

Те пробвали да приказват с нея, но певицата се постарала да ги убеди, че няма мотив за терзание. До ушите на родителите на младата изпълнителка обаче достигнали грозни клюки – че Благо обяснявал на свои другари, че не харесвал полово Гери-Никол, само че му трябвали пари. Същевременно той си имал две-три мацки по негов вид, с които постоянно се виждал.

източник:secret.bg
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР