Фирмите бушони: Пазаруват задлъжнели дружества с обяви в нета Математика

...
Фирмите бушони: Пазаруват задлъжнели дружества с обяви в нета Математика
Коментари Харесай

Фирмите бушони: Нове Консулт ВТ чисти всичко за ден

Фирмите бушони: Пазаруват задлъжнели сдружения с разгласи в нета Математика върти 78 компании от пандиза Стотици милиони отиват в графата "несъбираеми вземания "

Едни от най-активните чистачи на компании със отговорности е „ Нове Консулт ВТ ”, позиционирана във Велико Търново. На челно място в страницата и уеб страницата на сдружението се намира тъкмо тази услуга - намиране на нов притежател и освобождение от отговорност.

Фирмата даже „ поучава ” всички бъдещи измамници да внимават на кого се доверяват, тъй като при некадърно осъществяване на прехвърлителната процедура без освобождение от солидарна отговорност не съществува правна опция за корекция. Патовото в обстановката е, че офисът на медиатора се намира във Велико Търново тъкмо против Агенция по вписванията.

Потребител с букви А. АЛЕКСАНДРОВ пък популяризира услугата си като „ Гарантираме бързо изкупуване на компанията със отговорности, процедурата по прекачване на компанията лишава един час. Гарантирано най-ниска цена, без скрити такси и възнаграждения! ”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР