От древни времена на огледалата се приписват специални свойства. Всеки

...
От древни времена на огледалата се приписват специални свойства. Всеки
Коментари Харесай

10 думи, които носят късмет и любов, когато се изговарят пред огледалото

От антични времена на огледалата се приписват специфични свойства. Всеки ден се оглеждаме в огледало с друго въодушевление. За да привлечете обич и шанс, е значимо да знаете, какви думи би трябвало да се изговарят пред огледалото.
От антични времена хората приписват на огледалото и на отразяването в него, необясними свойства.
Много от античните митове са свързани с огледалото. То се появява и в доста известни вярвания. В последна сметка тази пламенно мощна тематика е в дома на всеки и взаимодейства с индивида всеки ден.
Има думи, които никога не могат да се кажат пред огледалото. В края на краищата думите и фразите, които изричате, когато погледнете отражението си, би трябвало да носят поитивност и религия в най-хубавото. Всички образци за думи, които специалистите от уеб страницата събират в тази публикация, са някакви основи, които вършат благополучие. Вярвайки в това, ще бъдете сюрпризирани какъв брой доста ще се промени живота ви.
10 думи, които ще ви накарат да обичате себе си
Разбира се, най-важното предписание е, че в никакъв случай не би трябвало да се увличате в размисъл и да не употребявате думи, които носят негативен заряд пред огледалото. Дори да не се чувствате удобно в нещо от себе си или в живота си, забравете за него, погледнете отражението си и произнесете уверени и мощни изречения, в които наложително би трябвало да имате такива думи:
красота;
здраве;
щастие;
любов;
радост;
ум;
богатство;
жизнерадост;
сила;
достижения.
Как можете да употребявате тези думи, гледайки отражението си в огледалото? Думите би трябвало да се изговорят и да се оглеждате сами. Тези утвърждения са тип креативна визуализация, благодарение на която можете да съживите всичко, което желаете.
 
Красота.
Всеки мечтае да бъде хубав и благополучен. Но постоянно, гледайки се в огледалото, несъзнателно стартирате да виждате минусите – даже тези, които не са от голяма важност за другите. За да се обичате, не безусловно експериментирайте с външния си тип – задоволително е да вземете естествената си хубост. Опитайте се да кажете:
„ Аз съм най-красивата “ или „ Аз съм красива и превъзходна “.
Повярвайте ми, даже и такива къси изречения, споделил мощно и решително, ще може да се материализира. И след известно време в действителност ще се почувствате прелестно. И дребни дефекти на външен тип ще бъдат вашата отличителна линия, придавайки ви сексапил.
 
Здраве.
Силно здраве е належащо за всеки човек. И желанието да бъдеш здрав е изключително за всеки. Повторете пред огледалото:
„ Чувствам се отлично. “
Скоро ще забележите, че незначителните болести са престанали да ви тормозят, а визитите при лекаря ще станат необичайност.
 
Щастие.
Разбира се, самата идея за „ благополучие “ за всеки човек е самостоятелна. За някой, щастието е обич, за някого – благосъстояние и за някого – доволство. Застанете пред огледалото и избройте всичко, от което се нуждаете за благополучие. И най-важното – знайте: колкото мощно желаете, толкоз по-близо сте до осъществяването му.
 
Любов.
Разбира се, любовта е незаместим детайл на щастието, без значение дали е обич към родственици, другари или обич към определения от вас. Някой страда от несподелена обич, други са в търсене на точния човек. Ако погледнете отражението си, кажете:
„ Искам да обичам и да бъда обичана “.
Уверете се, че след известно време ще намерите вашата взаимна обич.
 
Радост.
Както и да звучи, доста хора в живота нямат задоволително наслада. Лошото въодушевление, незаинтересованост, неуспех на работата и в персоналния живот убиват настроението и с него – наслада.
„ Аз се веселя във всеки един миг в живота си. “
С течение на времето ще спрете да се мъчите в непрекъсната битка с настроението и радостните моменти в живота ще станат доста повече.
 
Ум.
Ако смятате, че нямате задоволително знания за вашите сътрудници и другари или в случай че в миналото не сте могли да подкрепите диалога, не се слагайте в листата на глупавите хора. Кажете си:
„ Умствените ми качества са по-добри от тези на другите. “
Всеки ден се убеждавайте в това, само че не забравяйте да се развиете.
 
Богатство.
Желанието да живееш богато, а не да се отказваш от нищо в името на нищо, към този момент не е срамно за никого. Понякога хората са склонни да желаят това, което не могат да си разрешат. В този миг си мислят за материалното си състояние и за неговото рационализиране. За това, пред огледалото повторете:
„ Искам да печеля доста пари “ или различен вид: „ Искам да печеля положителни пари “.
Повтаряйки тази мисъл, напъните ви ще ви оказват помощ да постигнете материална непоклатимост.
 
Жизнерадост.
Вероятно доста малко от нас на сутринта си споделят думите „ Обичам живота си и всичко ми пасва “. Но в случай че казвате тази елементарна фраза всеки ден пред огледалото, скоро ще почувствате обич и друго отношение към живота си.
 
Сила.
Много постоянно човек се усеща безпомощен по отношение на външни проблеми и вътрешни прекарвания. Кажете си:
- Не се опасявам от нищо.
Ще почувствате напрежение и ще можете да преодолеете страховете си. А враговете ще могат да се отвърнат от теб.
 
Постижения.
Набелязаните цели би трябвало да бъдат реализирани. Но от време на време няма специфична визия по какъв начин да го извършите. Не се разстройвайте и се отхвърляйте. Кажете пред огледалото:
„ Ще реализира всичките си цели. Не се опасявам от никакви трудности. „
Концентрирайте се върху поставените цели и те скоро ще се осъществен.
Огледалата имат специфични енергийни свойства. 10 думи, които бяха разисквани в тази публикация, са единствено поддръжка. Не забравяйте, че когато стоите пред огледалото, вие не говорите с него, а със себе си. Така че не се опасявайте и „ измамете “ себе си. Бъдете уверени в думите си и говорете откровено.
 
Източник: За дамата

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР