От „Дондуков“ соментирали, че това е манипулация. Ексмитничарят Петко Петков

...
От „Дондуков“ соментирали, че това е манипулация. Ексмитничарят Петко Петков
Коментари Харесай

Случката с президентския съветник Пламен Узунов е гаф

От „ Дондуков “ соментирали, че това е операция.

Ексмитничарят Петко Петков обяснил по Нова тв, че в плика имало бутилка ром и кутия с пури – признателност за оказано подпомагане от Узунов за трансплантация.

Може да е по този начин, само че може и да не е.

Ужасно неуместно е подоно държание от страна на Узунов. Негово обвързване, с изключение на да поучава президента по правни въпроси и по битката с корупцията, е да не дискредитира институцията. За първото не знам, само че второто не му се получава.

(Не)знайно за какво, само че той е именуван в някои кръгове „ сивият кардинал “ на предходното и настоящето служено държавно управление. Говори се, че точно той стои зад избора на огромна част от министрите, както и зад новите лица, които заеха местата на освободени от служба фрагменти на остарялата власт. Името му се свързва и с пловдивската масонска ложа „ Слънце-Ориент “, основана и лидерствана от предприемача Георги Гергов. Гергов бе изключен от Българска социалистическа партия, саботира Корнелия Нинова, само че в това време е доста непосредствен с Бойко Борисов и Делян Пеевски. Има подозрения, че точно оттова се предизвикат свадите при „ алените “, само че и назначенията на хора в служебния кабинет.

По този метод в Министерство на вътрешните работи не бяха предпочетени някои потвърдени (по резултати) специалисти за сметка на лица, свързвани с така наречен „ библиотекари “. В управлението на организация „ Митници “ бяха върнати хора със съмнителна известност, които доста наподобяват по нрав на работа досегашните шефове, напълно основателно подозирани в корупция. Говори се за дълготраен трафик на дрога, както и канал, проверяван чак на митницата в Горубляне по неразбираеми аргументи.

Пак посредством Узунов основният прокурор Иван Гешев се опита да нападна президента Радев. Добре, че Гешев мина всевъзможни граници и по този метод провокира всеобщите митинги през лятото на 2020 година…

Един консултант на президента би трябвало да знае по какъв начин да се държи, къде да върви и с кого да се среща. Ако не е наясно или не му пука, не му е мястото там. Но е неприемливо поради него да се дава елементарен мотив за офанзива против президента и образуваното от него служебно държавно управление. България се намира в извънредно комплицирана обстановка, обществото се пробва да отхвърли дефинитивно модела „ Борисов “ и всеки зает в този развой би трябвало да е на висотата на времето и отговорностите.

Президентът Радев нееднократно е споделял, че постоянно избира истината пред комфортни и подправени отзиви. Още ли е по този начин?

Огнян Стефанов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР