От днес влизат в продажба билетите за ексклузивното глобално лайвстрийм

...
От днес влизат в продажба билетите за ексклузивното глобално лайвстрийм
Коментари Харесай

Пуснаха билети за концерта на Андреа Бочели - slava.bg

От през днешния ден влизат в продажба билетите за извънредното световно лайвстрийм събитие на най-обичания тенор на планетата Andrea Bocelli - ‘Believe in Christmas’. След като пренаписа формулата за лайвстрийм връх с историческия си концерт “Музика за надежда”, през новия празничен сезон Bocelli се завръща с новия си албум Believe (Анимато Мюзик/Universal Music Group) и зрелищно лайв събитие от спиращата дъха оперна зала Teatro Regio di Parma на 12-ти декември, 2020.

Единственото по рода си, снимано от няколко гледни точки празнично събитие, ще включва вълнуващи осъществявания на Andrea, който ще получи поддръжка от други музиканти и специфични звездни посетители. Концертът ще бъде стриймван онлайн в целия свят в разнообразни часови зони. За спектакъла Bocelli се доверява на изобретателния шеф Franco Dragone (познат от впечатляващите си планове с Цирк дю Солей), с който тенорът приготвя магическа стратегия за начало на празничния сезон.

Новината за вълнуващото лайвстрийм събитие пристигна дружно с премиерата на новия албум на великия тенор, Believe – трогателна и персонална сбирка от песни, които са празник за силата и хубостта на музиката. Съпродуценти на Believe са Steven Mercurio и Haydn Bendall.

Албумът е забележителна сбирка от песни, които са поддържали и вдъхновявали Bocelli през годините. В него са включени и дуети с Alison Krauss и Cecilia Bartoli – 2 изпълнителки, чиито неповторими гласове са слушани и обичани на всички места по света, неиздадено произведение от късния интервал на именития италиански композитор Ennio Morricone, както и ‘Gratia Plena’ – финалната ария от новия високооценен от критиците филм – “Fatima”.

Специално за албума Bocelli композира и свои персонални интерперетации на великите класики ‘Ave Maria’ и ‘Padre Nostro’. В исторически миг, когато светът беше смълчан, Bocelli счупи няколко върха в музикалната история с прочувствения си солов концерт “Музика за надежда”, който се състоя на католическия Великден в безусловно празната катедрала Дуомо в Милано.

Изключителният концерт е стриймван онлайн от милиони фенове световно и сплотява света във време, когато доста хора са разграничени един от различен, изолирани у дома. В първите си 24 часа събитието е гледано от над 28 млн. души и усъвършенства върха за лайвстрийм с най-голяма публика в историята на YouTube.

Този декември Bocelli се завръща на сцената с въодушевяващ концерт с обръщение за обич, избавление и вяра във време, когато светът се потребност най-вече от това. У нас концертът ‘Believe in Christmas’ ще бъде излъчен на 12ти декември (събота), в 22 часа. Събитието може да бъде гледано само онлайн след закупен билет и няма да бъде налично на запис след края му.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР