От днес онлайн потребителите ще могат да проследят дългоочаквания мексикански

...
От днес онлайн потребителите ще могат да проследят дългоочаквания мексикански
Коментари Харесай

„Аз съм никой“ заплита мистерия във Vbox7.com

От през днешния ден онлайн потребителите ще могат да проследят дълго чакания мексикански трилър „ Аз съм никой “ (Hoy Soy Nadie), който прави премиера за България във Vbox7.com. Феновете на мистериозните истории ще могат да гледат трилъра всеки вторник и петък в 14:00 часа във Vbox7.com.

Първият епизод от „ Аз съм никой “ към този момент е онлайн и може да го гледате.

В пилотната серия се срещаме с историята на Матео Бланко – програмист, който работи във вестник и е потопен в огромни задължения. За да се отърве от тях и с помощта на своите умения в цифровата сфера, Матео прави доста деликатна финансова машинация, в която замесва и вестника, в който работи. На крачка от триумфа обаче се оказва, че притежателят на вестника е схванал за измамата на Матео и с цел да не го съобщи на полицията му предлага договорка. Знаейки за „ хакерските “ качества на Матео, шефът му му разпорежда задачата да открие неговия наследник. За задачата Матео би трябвало да откри 15 души и да вземе кръвни проби от тях, които посредством ДНК тест да открият кой е изчезналият наследник на шефът на Матео.

Притиснат от събитията, Матео няма различен избор с изключение на да одобри задачата. Как ще извърши своята задача? Матео влиза в облика на разнообразни хора, краде самоличности, намира „ жертвите “ си посредством обществените мрежи или посредством общи познати. С първите няколко души се оправя без проблем, само че удря на камък, когато би трябвало да стигне до сина на прочут политик.

Въпреки всичко, Матео съумява да се промъкне в дома му, където той провежда голямо празненство, само че за жалост не съумява да вземе кръвна проба от него. Събужда се на идната заран в колата си и няма спомен какво се е случило през нощта. Междувременно схваща, че синът на политика е липсващ и вестникът, за който работи, приготвя материал по тематиката. Матео е съществено обезпокоен, че изгубването на момчето съответствува с празненството в дома му, само че не може да си спомни по какъв начин е приключила вечерта и подозира, че той може да е отговорен за изгубването му.

Дали мистериозното изгубване има нещо общо с Матео? Как ще се оправи той със обстановката и дали ще успее да откри решение? Не пропускайте премиерния епизод на „ Аз съм никой “ във Vbox7.com.

Гледайте „ Аз съм никой “ всеки вторник и петък във Vbox7.com.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР