От днес единственият по рода си голф-комплекс в Югозападна България, ...

От днес единственият по рода си голф-комплекс в Югозападна България,

Комплексът „Пирин Голф & Kънтри клуб” стана част от голямото семейство на световния бранд – European Tour Properties

От през днешния ден единственият по рода си голф-комплекс в Югозападна България, има честа да бъде 29-ят член на асоциацията, която е поръчител и емблема за качество и професионализъм на най-хубавите голф дестинации в света.

Това дава опция на членовете от клуба да играят на всички 28 стадиони на European Tour Properties.

Чрез марката European Tour Properties, „ Пирин Голф & Kънтри клуб ” ще има неповторимата опция да се трансформира в последваща дестинация на голф шампионат за експерти на European Tour.

„ Изключително сме удовлетворени и въодушевени от този триумф. С неспокойствие чакаме голф сезон 2019, към този момент като част от фамилията на European Tour Properties ”, съобщи Йордан Каназирев, изпълнителен шеф на „ Пирин Голф & Кънтри Клуб ”, място където се сливат маршрутите на бизнес, разкош, спорт и изкуство.

Комплексът „ Пирин Голф & Kънтри клуб ” се гордее със своето голф игрище от 18 дупки, основано по дизайн на Иън Ууснам, капитан на европейският тим в Ryder Cup през 2006 година Второто голф игрище – Pirin Pine е с 5 дупки, заобиколено от борова гора. Голф академията е мястото, което действа целогодишно, предлагащо опция за едновременна подготовка на над 90 голфъри с групови и самостоятелни занимания за деца и възрастни, за начинаещи и искащи да усъвършенстват към този момент добитите си умения.

Комплексът „ Пирин Голф & Kънтри клуб ” отвори порти през 2008 год, ситуиран на повърхност от 150 хектара. С бързи темпове се трансформира в привлекателен център за голфъри от целия свят и втори главен туристически център в района, след ски-курорт Банско.

Сгушен в подножието на Пирин планина, комплексът предлага брилянтни благоприятни условия за отдих и отмора. Уникални условия за ски през зимата, голф от пролет до есен, спа-процедури и релаксиране целогодишно.

Освен отмора в пет звездният хотел „ Пирин Голф Хотел & СПА ” комплексът отдава чартърен и продава ваканционни парцели. Управлява две голф стадиони от интернационално равнище. Разполага с заведения за хранене, питейни заведения, магазини, Арт-галерия, ски-гардероб, голф академия за начинаещи и детски зони за занимания.

Ресторант „ Клуб Хаус ” е туптящото сърце на комплекса с потенциал от над 600 места. Предлага вкусна Европейска кухня и опция за бизнес и персонални срещи.

Спа-центърът с повърхност 5500 кв.м. запленява с богата сбирка от разтривки и процедури. Комплексът разполага с шест външни басейна, в които посетителите могат да се потопят и избягат от забързаното всекидневие.

На своите посетители „ Пирин Голф & Кънтри Клуб “ предлага опция от необятен набор услуги, осигуряващи спомагателни улеснения и пълноценна отмора: прехвърляния, гледане на бебета и деца – при поръчка, пране и гладене – по поръчка, охранителен паркинг и 24-часова защита, над 7 ресторанта, 5500кв. м СПА център и доста други.

Източник: trud.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg