От днес е позволено провеждането на конгресно-конферентни мероприятия, семинари и

...
От днес е позволено провеждането на конгресно-конферентни мероприятия, семинари и
Коментари Харесай

Борисов се срещна с представители на Българското конгресно бюро

От през днешния ден е разрешено провеждането на конгресно-конферентни мероприятия, семинари и изложби. Това стана със заповед на здравния министър, след среща на премиера Борисов с представители на Българското конгресно бюро.
В заповедта се споделя, че мероприятията може да се провеждат при претовареност на местата до 30 % от общия им потенциал и при съблюдаване на въведените противоепидемични ограничения.

По-рано през днешния ден министър председателят Бойко Борисов се срещна с представители на Българското конгресно бюро. В срещата участваха също министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев и проф. Тодор Кантарджиев от Националния действен щаб.

По време на диалога от Българското конгресно бюро срещнаха премиера и здравния министър с проблемите на бранша, който е изцяло блокиран и на процедура не действа през цялото време на пандемията с ковид.

„ Пред последната седмица равнището на заболеваемост непрестанно понижава. От данните, с които разполагат здравните управляващи, може да предприемем следващата стъпка за разхлабване на ограниченията и да се разрешат следващ вид мероприятия “, разяснява министър председателят Борисов. На срещата беше реализиран консенсус по проблемите на сектора.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР