От днес, Александър Владимиров е новият заместник-кмет по култура, спорт,

...
От днес, Александър Владимиров е новият заместник-кмет по култура, спорт,
Коментари Харесай

Община Враца с нов заместник-кмет

От през днешния ден, Александър Владимиров е новият заместник-кмет по просвета, спорт, обществени и юношески дейности, туризъм и вложения.
Като заместник-кмет ще се занимава с реализирането на плановете в областта на обществените услуги и младежките дейности, организирането на културните и спортни прояви в общината, както и развиването на туризма в района и привличане на евентуални вложители.
 Заркова обърна внимание на значим миг от изявление на кмета на Враца Заркова обърна внимание на значим миг от изявление на кмета на Враца
`Хилядите протестиращи са безсилни и маловажни, „ тъй като зад тях няма лица “ - споделя кметът на Враца, столицата на окаяната С...
Александър Владимиров е ученик на Математическата гимназия във Враца. Дипломиран социолог е от Университета за национално и международно стопанство. Автор и водещ на публицистичното предаване „ Имате думата “, консултант на комисията по обучение в Народно събрание. Учредител е на Института за дясна политика. Занимавал се е с обществен и корпоративен PR. Съорганизатор и продуцент на редица театрални фестивали, концерти и други продукции в региона на културата. Водил е лекции в Софийския университет „ Св. Климент Охридски “ и е работил по планове на Русенския университет „ Ангел Кънчев “. На 32 години е, фамилен, с едно дете.
Програмите, плановете и публичните поръчки ще се управляват от Мария Попова, а образованието и опазването на здравето от Петя Долапчиева. Устройство на територията попада в ресора на инж. Цветан Стойчков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР