От днес, 16 февруари (вторник), на eMAG започват четири поредни

...
От днес, 16 февруари (вторник), на eMAG започват четири поредни
Коментари Харесай

CRAZY DAYS в eMAG

От през днешния ден, 16 февруари (вторник), на eMAG стартират четири следващи с атрактивни оферти и отстъпки. Кампанията идва с над 20 000 предложения от необятна гама артикули – дом и фон, електроника, черна и бяла техника, домакински фитнес, детски и бебешки артикули, игри и играчки, здраве и хубост, занимание, мода и доста други. не престават до 19 февруари (петък) в това число, като в тях вземат участие с забавни предложения и Marketplace сътрудници на шопинг платформата.
Сред акцентите в акцията са F8S GL 1C461DOR за 199,99 лева, която обезпечава 50 минути точно разчистване на батерия; X BC-215ZM , с който да поддържаме положителната форма вкъщи, за 185,99 лева.; APLWD74126WST, 1200 об./мин., пране 7 кг, сушене 4 кг, клас B, Bluetooth връзка за 579,99 лева.; 55TU8372 с закривен екран, 55 " (138 см), Smart, 4K Ultra HD, LED за 899,99 лева.*
Сред хитовите категории, участващи в акцията, са дребни електроуреди, с които елементарно да създадем живота вкъщи по-комфортен и занимателен – можем да избираме сред разнообразни предложения за блендери, хлебопекарни, мултикукъри, машини за кафе и още доста други. Удобен стол за работа или матрак за пълностоен сън, принадлежности за ремонт или аксесоари за персонална грижа – зимното издание идва с най-разнообразни оферти.
Все повече хора пазарят онлайн, а от eMAG дават и още един мотив да изберем електронната търговия – новата Visa кредитна карта Fibank-eMAG, създадена и персонализирана съгласно характерните потребности на клиентите за финансиране на техните покупки, като те в същото време получават бонус до 10% от цената на закупените артикули, натрупвани в точки за преданост непосредствено по техния акаунт на платформата.
дава и добре познатите преимущества на извършването на покупки от eMAG**: разнообразни способи на заплащане, доставка до посочен адрес, до офис на пощальон или до клон на Български пощи в цялата страна, инспекция на пратката на място при доставка и връщане до 30 дни за артикули, предлагани от eMAG. Може да се възползвате от офертите и в придвижване – с мобилното приложение на eMAG.
 
* Посочените предложения важат до привършване на количествата.
** Някои от изброените услуги не важат за продуктите, предлагани от Маркетплейс търговци. Други от изброените услуги се ползват според използваните условия за съответната категория или подкатегория артикули.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР