От частната медия коментира тези твърдения. Пиарите на телевизията заявиха,

...
От частната медия коментира тези твърдения. Пиарите на телевизията заявиха,
Коментари Харесай

Най-Накрая! От Нова Тв Проговориха За Пенсионирането На Гала!

От частната медия разяснява тези изказвания. Пиарите на малкия екран обявиха, че това е цялостна неистина. Гала няма да бъде свалена от ефир. И през идващия сезон, който започва при започване на септември, тя ще продължи да се изявява като тв водеща на предаването „ На кафе “.

Стефан Николов, който от началото на сегашния сезон се изявява дружно с Гала, също няма да бъде свален от ефир. Двойката ще продължи да води предаването.

Слухове за пенсионирането на Гала се появяват от години в края на всеки сезон, когато не липсват спекулации около професионалното развиване на русокоската.

Напук на слуховете, че русокоската към този момент е омръзнала на феновете и предаването й осъществя отчайващо невисок рейтинг, тя остава в ефир. Продуцентите са решили Стефан също да продължи да води с нея.

От дълго време те обмисляли разновидността мъж да води дружно с русокоската, написа разкрития.ком. Но по този начин и не разкрили подобаващ за нея екранен сътрудник. В последна сметка решили, че е добра концепция до откриването на подобаващ ко водещ да се насочат към същинския сътрудник в живота на Гала.

За изявата си в ефир той и половинката му разбрали дни преди началото на сегашния сезон.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР