От бургаската полиция разпространиха, обособена в палатка в апартамент в

...
От бургаската полиция разпространиха, обособена в палатка в апартамент в
Коментари Харесай

Показаха палатката, превърната в оранжерия за марихуана

 От бургаската полиция разпространиха, обособена в палатка в апартамент в центъра на Бургас, за която по-рано през днешния ден Burgas24.bg заяви.

Иновативната оранжерия бе разрушена от чиновници от отдел " Криминална полиция " при ОДМВР - Бургас и Първо районно ръководство – Бургас. Тя се помещавала в апартамент в кооперация на ул. " Хаджи Димитър " в Бургас, населяван от 20-годишен бургазлия. В особено приспособена палатка във всекидневната на жилището са открити и конфискувани четири саксии със зелени конопени растения с голям брой глави и съцветия по тях  - канабис. Полицаите се натъкнали и на 4 лампи, вентилатори, голям брой торове с друг химичен състав, две електронни везни, пакети и пликчета с марихуана, както и пликче с 5 таблетки екстази. Намерена е и марихуана с общо тегло към 200 грама. Открита е и сумата от 2 300 лева в голям брой на брой банкноти с номинал от 10 и 20 лв..

Задържани са жителят на жилището, както и други трима бургазлии - две девойки – на 18 и 20 години и 21-годишен мъж.

Работата по изцяло документиране на случая продължава от чиновници на отдел " Криминална полиция " при ОДМВР – Бургас и Първо районно ръководство – Бургас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР