От БСП сме за новите самолети и модернизацията на авиацията,

...
От БСП сме за новите самолети и модернизацията на авиацията,
Коментари Харесай

Пенчо Милков: БСП не спекулира с темата за хакерската атака в НАП

От Българска социалистическа партия сме за новите самолети и модернизацията на авиацията, само че не трябваше сумата за F-16 да се дава вкупом. Това съобщи депутатът от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Пенчо Милков в предаването "Панорама " по Българска национална телевизия.

"Президентът трябваше да наложи несъгласие върху целия закон за финансирането на партиите. Надявам се депутатите да уважат ветото ", сподели още той.

"Субсидията няма да остане 1 лев. Въпросът не беше за 1, 4 или 5 лв., а да се премисли модела ", добави Милков.

"Отварянето на вратата за безкрайно финансиране на партиите е неверно. Политическите партии би трябвало да пазят жителите, а не ползите на компании ", разкри депутатът от Българска социалистическа партия.

"Демографията е тематика, която в действителност би трябвало да засегнем. Целият теоретичен запас би трябвало да се сплоти към демографската рецесия ", безапелационен бе Милков.

"БСП не спекулира с тематиката за хакерската офанзива в Национална агенция за приходите. Чрез откраднатите данни могат да се теглят онлайн заеми. Управляващите трябваше да работят бързо и да уведомят жителите какво да вършат ", разяснява пенчо Милков тематиката за хакерската офанзива в Национална агенция за приходите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР