От британската брегова охрана се подготвят усилено за предстоящия летен

...
От британската брегова охрана се подготвят усилено за предстоящия летен
Коментари Харесай

30 милиона британци планират почивките си това лято по родното крайбрежие

От английската брегова защита се приготвят интензивно за идния летен сезон. Очаква се това да бъде едно от най-натоварените лета, откакто изследване сподели, че към 30 милиона британци възнамеряват почивки по крайбрежието през идващите месеци, оповестява уеб страницата НовиниЛондон.

От бреговата защита и организацията на спасителите приканиха хората да избират охранявани плажове, само че има опасения, че след месеци под карантина и с ограничители ограничения, както и поради продължаващото предписание за обществено разграничаване мнозина ще предпочетат по-уединени дестинации надалеч от погледа на спасителите.

От бреговата защита са избавили живота на 140 души предишното лято, когато хората се насочиха на огромни талази към английските плажове след първия локдаун. Поръчаното от спасителите изследване демонстрира, че 30 милиона възнамеряват отмора това лято по английското крайбрежие, като половината от тях са споделили, че може би ще повторят или ще потретят.



Несигурността към пътуванията в чужбина безспорно ще накара повече британци от нормалното да останат на Острова и да си ангажират летни почивки по крайбрежието.

Според наличната статистика към 245 плажа във Англия са охранявани, само че има повече от 700 други, които не са и за които мъчно могат да бъда обезпечени спасители. Предупреждението към хората е да съблюдават няколко елементарни правила, измежду които да наблюдават прогнозата за времето, по кое време са приливите и отливите и силата на ветровете.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР