От благотворителната организация Аз вярвам и помагам обявиха следващата дата,

...
От благотворителната организация Аз вярвам и помагам обявиха следващата дата,
Коментари Харесай

Обявиха следващата дата за събиране на капачки във Варна

От благотворителната организация " Аз имам вяра и оказвам помощ " оповестиха идната дата, на която варненци ще могат да предадат събраните капачки в поддръжка на идеята " Половин милион лв. ". Това научи Varna24.bg . Събитието ще се организира пред Катедрален храм " Свето Успение богородично " на 29 април. 

Мероприятието ще стартира от 9 сутринта и ще продължи до 14 часа на обед.

В помощ на организацията ще се включат доста доброволци, които ще мерят количествата капачки предадени по пунктовете и ще помагат за натоварването и извозването на количествата. 

Каузата " Половин милион лв. " е последната самодейност на " Аз имам вяра и оказвам помощ ", а парите са планувани за три съществени цели:

- Първият напълно оборудван транспортно-мобилен пункт за кръводаряване в България, който се чака да посещава градове и села и да подкрепи големият проблем с дефицита на извънредно нужната кръв и кръвна плазма.

- Първата в страната профилирана неонатална кола за спешна помощ за потребностите на СБАГАЛ " Проф. Д-р Димитър Стаматов-Варна " в помощ на хиляди бебета от Варна, Шумен, Добрич, Силистра, Разград, Търговище и доста други градове

- Закупуване на медицински апаратури и съоръжение за потребностите на най-голямото поделение по Детска хирургия в Североизточна България, в МБАЛ " Св. Анна-Варна ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР