От българския производител на електрически автомобили Sin Cars Industry заявиха,

...
От българския производител на електрически автомобили Sin Cars Industry заявиха,
Коментари Харесай

Русенската Sin Cars търси одобрението на акционерите за увеличаване на капитала

От българския производител на електрически коли Sin Cars Industry обявиха, че ще изискат от своите акционери да гласоподават разнообразни типове нараствания на капитала, в това число с варанти посредством промени на устава на компанията. Това ще се случи по време на общо заседание, което ще се организира на 27 април в София, оповестява SeeNews.

Поправките в устава плануват капиталът на компанията да може да се усили по решение на общото заседание посредством издаване на нови елементарни акции, нови привилегировани акции, преобразяване на неразпределени облаги на сдружението в акции, конвертиране на облигации, посредством практикуване на варанти.
 Българската Sin Cars желае да създаде 20 000 електрическия автомобил в идващите 3 години
Българската Sin Cars желае да създаде 20 000 електрическия автомобил в идващите 3 години

Собственикът на компанията Росен Даскалов има за цел да нападна немския пазар

До 5 години от влизане в действие на устава съветът на шефовете може да вземе решения за увеличение на капитала на сдружението до общ размер на нарастванията от 100 милиона лв., плануват още измененията.

Членовете на Съвета на шефовете, като се изключи изпълнителния член, ще получават най-много до 10 междинни брутни заплати в сдружението. За изпълнителния член възнаграждението е в размер на до най-много 15 междинни брутни заплати в сдружението.

Изпълнителният шеф има право да получи еднократно заплащане в размер до 1% (един процент) от консолидираната чиста облага на сдружението за съответната година.

Sin Cars завърши 2021 година със загуба в размер на 197 000 лв. при облага от 39 000 лв. през 2020 година, макар че приходите се усилват до 1,215 милиона лв. от единствено 255 000 лв. година по-рано. Разходите обаче порастват по-бързо и доближават 1,961 милиона лв. през 2021 година спрямо 207 000 лв. за 2020-а.
 Sin Cars възнамерява да направи цех за електрически коли за 10 милиона лв. в Русе
Българска компания възнамерява цех за електрически коли за 10 милиона лв. в Русе

Серийното произвеждане там може да стартира през 2020-а година

В момента тече производството на първите електрически автомобили на компанията. Планът за второто шестмесечие на тази година планува разгръщане на индустриалните мощности и увеличение на размера на производството.

Русенският производител на електрически автомобили стартира да търгува на пазарния сегмент BEAM на българската фондова борса през юли 2021 година.

Sin Cars Industry работи върху идентифицирането на клиенти и сътрудници за комерсиализацията на своя електрически камион модел L CITY. Компанията работи интензивно и над електрическия състезателен автомобил SIN R1.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР