От Българската федерация по таекуондо организираха пресконференция преди турнира в

...
От Българската федерация по таекуондо организираха пресконференция преди турнира в
Коментари Харесай

София приема много силен таекуондо турнир

От Българската федерация по таекуондо проведоха конференция преди шампионата в София, който ще събере петима олимпийски първенци и над 700 състезатели. Това е осмото издание на конкуренцията. То ще се организира на 6 и 7 март.

"Организацията на едно такова съревнование е доста по-различна от организирането на надпревари преди ", разяснява ръководителя на федерацията Слави Бинев.

"Нашето съревнование беше и последното преди пандемията предходната година, благополучен съм, че имаме опцията да организираме това съревнование, светлините на прожекторите светят към нас. Ние ще сложим стандартите в организацияна на съревнование в ситуацията, в която живеем. Състезанието ще е доста мощно, ще има представители на над 50 страни, идват доста международни медалисти, към 20 от състезателите имат квоти за Токио, ще е доста оспорвано и забавно. Съжалявам, че събитието ще е без аудитория, само че ще се излъчва онлайн ", разяснява Димитър Михайлов - ръководителя на таекуондо клуб Рамус.

Той даде повече детайлности за най-хубавите състезатели, които ще вземат присъединяване в шампионата. Вижте повече информация за събитието във видеото.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР