От Българската асоциация на заведенията (БАЗ) и Сдружението на заведенията

...
От Българската асоциация на заведенията (БАЗ) и Сдружението на заведенията
Коментари Харесай

Ресторантьори обвиниха вицепремиера Марияна Николова в двоен стандарт |

От Българската асоциация на заведенията (БАЗ) и Сдружението на заведенията в България (СЗБ) показаха противоречие с предлагането на вицепремиера и министър на туризма Марияна Николова работното време на заведенията за хранене в хотелите за Нова година да бъде удължено до 00.30 часа.

Причината е, че това е двоен стандарт, защото заведенията отвън хотелите остават затворени, посочват от браншовите организации.

" Припомняме, че ние подкрепихме отварянето на заведенията за хранене в хотелите до 22 ч., за да има въпреки всичко къде да се хранят техните посетители. Сега обаче се прави опит да се официализират новогодишните тържества, които са неразрешени за останалата част от заведенията ", показват от сектора.

Според браншовиците към този момент е късно да се вземе решение за отваряне и на останалата част от сектора за Нова година, тъй като от през днешния ден до 31 декември едно заведения няма по какъв начин да събере резервации и да се приготви. Двете организации упорстват да не се взема решение за отваряне на заведенията за хранене в хотелите до 00.30 часа за посрещане на Новата година.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР