От американската фармацевтична компания Johnson & Johnson съобщиха, че според

...
От американската фармацевтична компания Johnson & Johnson съобщиха, че според
Коментари Харесай

Ваксината на Johnson& Johnson ни осигурява до шест месеца защита срещу COVID-19

От американската фармацевтична компания Johnson & Johnson оповестиха, че съгласно проучване, осъществено при рутинна клинична процедура, еднодозовата й ваксина против COVID-19 защищава от ново заразяване и хоспитализация в границите на шест месеца, съобщи Ройтерс.

Изследването, финансирано от компанията, създала имунизацията, е осъществено сред 1 януари и 7 септември 2021 година, преди появяването на разновидността Омикрон. Предстои то да бъде тествано от други експерти, работещи в същата област.

От компанията Johnson & Johnson прибавиха още, че отбраната от заразяване стартира да отслабва едвам след четвъртия месец, до момента в който при двудозовите препарати на съперниците й Pfizer/BioNTech и Moderna това става от втория месец след слагането.

И при трите ваксини не се следи намаляване на отбраната от постъпване в интензивно поделение, означават от компанията. От Johnson & Johnson прецизират, че проучването е направено посредством събиране на подадена информация и лабораторни данни, обхващащи 168 милиона души.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР