От 9 декември към портфолиото с устройства наофициално се присъединява.

...
От 9 декември към портфолиото с устройства наофициално се присъединява.
Коментари Харесай

А1 започна официалните продажби на ZTE Axon 20 – първият смартфон с камера под дисплея

От 9 декември към портфолиото с устройства наофициално се причислява. Моделът до момента беше разполагаем за предварителни поръчки през онлайн магазина на А1.bg, a първите поръчали устройството в България към този момент могат да чакат безплатната доставка до декларирания адрес.

Смартфонът ще доближи и магазинната мрежа на телекома в идващите дни. Потребителите могат елементарно да го разпознаят измежду другите модели, защото това е единственият смарт телефон на пазара с камера, която е вградена под екрана.

Именно революционният дизайн на провокира сериозен интерес при представянето на устройството, което се състоя на 19 ноември в онлайн събитие, проведено от А1 и ZTE. Българският телеком в действителност е първият освен у нас, само че и в цяла Европа, който предлага устройството на пазара.

Технологичният пробив, сбъднат от ZTE с вграждането на камерата под екрана, сигурно ще отличава този смарт телефон пред останалите модели.


Качеството на изображенията не е потърпевшо от това решение. Със своя 32-мегапикселов обектив, селфи камерата на ZTE Axon 20 e способна да прави в действителност отлични фотоси. Същото важи и за главната камера, която разполага с четири обектива от 64 + 8 + 2 + 2 мегапиксела. С тях може да снима видео с 4К качество и до 60 фрагмента в секунда.

Иновативният екран, който покрива цялата предна страна на устройството, разрешава на ZTE да пресъздаде същинско кинематографично преживяване за всеки, който гледа видео на това устройство. 6,92-инчовият OLED екран на поддържа 10-битово цветопредаване, както и 100% покритие на DCI-P3 цветова гама. За озвучаването се грижи DTS:X Ultra 3D, която основава и невероятна атмосфера при възпроизвеждането на тон.

Всичко това е събрано в устройство с дебелина от 7,98 милиметра. Ултра тънките страни на са типични за цялата серия Axon. Извитото 3D стъкло на гърба се състои от 10 пласта, които са деликатно скрепени, с цел да основат приятна за досег текстура. Устройството е приключено в моден и изчистен черен цвят, което го прави еднообразно подобаващ аксесоар и за мъже, и за дами.


Това, което остава прикрито под елегантния външен тип, е мощният процесор на. Axon 20 има 8-ядрен 12-нанометров чип, подсилен от издръжлива батерия с потенциал от 4220 mAh. При покупка от А1, потребителите ще го получат в комплект с външна батерия ttec PowerCard 5000mAh, която може да зареди Axon 20 до 100%.

Устройството се отличава и с налична цена, която го слага в междинния клас, макар множеството новаторски технологии в него. Цените му стартират от 359,99 лв. в брой, при покупка с тарифен проект. Aко бъде закупен на погашение със същия тарифен проект, то месечната вноска ще бъде едвам 18,99 лв..
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР