От 8 декември най-утвърденият филмотечен ТВ канал на Балканите ––

...
От 8 декември най-утвърденият филмотечен ТВ канал на Балканите ––
Коментари Харесай

TV1000 с обновен облик и още любими актьори в култови роли през декември |

От 8 декември най-утвърденият филмотечен ТВ канал на Балканите –– ще има актуализирано лого и цялостна визия в ефир. Viasat World актуализира образа на TV1000, с цел да отрази по-добре традицията на гледането на филми вкъщи, където можеш да преоткриваш типичен холивудски шлагери от последните 25 години от всички жанрове.

Обновеното лого, заставките и съпътстващият пакет от детайли за обществените медии са създадени напълно вътре в екипа от дизайнера Кийт Ливингстоун. Целта е да се сближи метода, по който обичайният ТВ канал наподобява в ефир, с ерата на обществените мрежи.

Ето бърз взор към ID на канала (Romance/ Adventure):



За основаването им като видеа, които правдиво пресъздават идентичността на канала, като в същото време дават пространство за развиване , Viasat World си партнира с парижкото студио 17 Mars . Използвайки като насочна точка голямото жанрово многообразие на канала, студиото реши да се концентрира върху емблематичната звезда от логото на TV1000 .

Тя пътува през поредност от киновселени, всяка една от които съставлява различим род със личен графичен жанр и звуков дизайн. Всяко видео приключва с осъвремененото лого на филмотечния канал – настоящо, завладяващо, гостоприемно към всеки.



Настъпи най-прекрасният интервал от годината! Някои хора са обзети от празнично въодушевление и са подготвени да се посмеят, до момента в който други имат потребност от леко бутане, с цел да се настроят на нужната вълна и да преодолеят есенната горест. А какъв по-добър метод за това от рубриката „ Комедиен сезон “ на TV1000 с едни от най-смешните филми с присъединяване на някои от най-големите комедийни митове за последните 25 години?



Еди Мърфи извършва двойна задача - натрупа килограми и се трансформира в жена... Уил Фарел и момчетата му желаят да потвърдят, че в " Новинарят " няма място за дами, а Оуен Уилсън и Винс Вон са " стажанти " във кино лентата, който ги изстреля към холивудската популярност. Сет Роугън е на борда на " Ананас експрес " , а Кристофър Гест и невероятната му натрупа от комедийни гении са " В очакване на Гуфман ".

Но най-важното: Камерън Диас и Аштън Кътчър ревизират поговорката " Каквото се случва във Вегас, остава във Вегас " – от 13 декември в 21:00 часа .

Можете да гледате Камерън и в компанията на Том Круз в „ Истинска машинация “ (Knight and Day) , който не е просто комедия, а екшън комедия, в която множеството каскади са изпълнени от самите тях!



Но не всичко е комедии, другари, не всичко е комедии!

Том Круз дебютира и с „ Магнолия “ на Пол Томас Андерсън (номиниран 8 пъти за Оскар, в това число за „ Магнолия “, както и за „ Ще се лее кръв “ с Даниел Дей Луис, който можете да очаквате по TV1000 в самото начало на 2022 г.) – в елитната компания на Джулиан Мур, непрежалимия Филип Сиймур Хофман и още ред забавни кино имена в тази епична мозайка от взаимосвързани герои в търсене на обич, амнистия и смисъл в долината Сан Фернандо. Много уместно междуколедно-новогодишно – от 27 декември в 22:00 часа.

Ето бърз взор към Channel ID (Drama/ Action):



По това времето на годината – след 20 декември, след 21:00 часа, всяка вечер по - звездите блестят най-ярко - Клинт Истууд в „ Непростимо “ на 25 декември, Леонардо Ди Каприо в „ Завръщането “ – на 24 декември, Брад Пит в „ Боен клуб “ на 23 декември, Оскар Айзък в „ Рождество “ на 20 декември, Ръсел Кроу в „ Ной “ на 26 декемри - звезден рой от най-разпознаваемите и приети кино звезди, събрани за героичен кино сезон тези празници.



Не забравяйте, обаче, „ Колко е значимо да бъдеш сериозен “ – филмът по текст на Оскар Уайлд със съзвездие от кинолюбимци от Колин Фърт и Рубърт Еверет до Джуди Денч и Рийс Уидърспуун – е по още от 5 декември, неделя, в 22:00 часа.



Ние сме луди по филмите! От екшън комедии до скандинавски трилъри, от английски драми до хорър класики и, несъмнено, най-хубавото от Холивуд от всички жанрове! Ние сме - най-хубавият филмотечен канал на Балканите!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР