От 7 февруари, най-зеленият ТВ канал от семейството на Viasat

...
От 7 февруари, най-зеленият ТВ канал от семейството на Viasat
Коментари Харесай

Култовите сурикати от пустинята Калахари с нов ТВ дом по VIASAT NATURE

От 7 февруари , най-зеленият ТВ канал от фамилията на Viasat World - - става новия ефирен дом на най-известните сурикати от цяла Южна Африка.

„ Имението на сурикатите: Възходът на империята “ е продължение на извънредно известната поредност „ Meerkat Manor “, снимана в първото десетилетие на века. Оригиналният сериал наблюдава Флауър Уискас, именит и смел сурикатски матриарх - в ежедневните провокации, които среща в пустинята. За жал, Флауър е убита от змия през 2007 година Поредицата е номиниране за няколко награди „ Еми “ през 2007 година и  2008 година и е обожавана от милиони фенове по целия свят.  

Сега е време потомците на Флауър да последват стъпките й и да покажат на света какво значи да си сурикат! Суифт е правнучка на Флауър и в този момент тя е лидер на сем. Мустачкови благодарение на дългогодишния си сътрудник Беа. Срещаме се със Суифт сега, в който 13-тото й поколение всеки миг ще напусне родната дупка.


През пустинята живее друга огромна династия, която се назовава Hakuna Matata, „ безгрижните “. Техният матриарх е Флинт Локуд и макар жизнерадостното име на семейството, в действителност има много грижи. Тя е в напреднала бременност и в търсене на нов дом, където да отгледа потомството си.

Тези и други сурикатски династии се пробват да оцелеят в безпощадната пустиня Калахари. На някои млади сурикати ще им се наложи да бъдат бавачки на дребните за първи път, други пък ще се отделят и ще стартират да търсят сътрудници. Матриарси из цялата постиня се борят с врагове и вътре, и отвън фамилията, с цел да опазят потомците си.

В преходи в пустинята, сурово време, изменничества, обич и гибел нашите сурикати посрещат провокациите със забележителна храброст и мощ.

„ Имението на сурикатите: Възходът на империята “ дебютира по в понеделник, 7 февруари, и ще се излъчва всеки работен ден от 19:00 часа .




Viasat Nature оставя природата да опише личната си вдъхновяваща приказка – красива и изумително жестока. С безапелационни истории от хора, които са очевидци на събитията, от близко, персонално и с доста страст. За цялостната стратегия следете www.viasatnature.bg. Следете ни и на www.Facebook.com/ViasatNatureBG, както и на www.instagram.com/ViasatNatureBG/
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР