От 4 октомври 2021 г. Англия опростява системата за международни

...
От 4 октомври 2021 г. Англия опростява системата за международни
Коментари Харесай

Англия опростява системата за международни пътувания, свързана с пандемията

От 4 октомври 2021 година Англия опростява системата за интернационалните пътувания, обвързвана с пандемията от ковид, в това число за български жители, оповестиха от пресцентъра на Министерство на външните работи.

По информация на посолството ни в Лондон управляващите отстраняват сегашната " светофарна система " на оценяване на съответните страни, като тя ще бъде сменена с обединен " червен " лист от страни и територии и опростени ограничения за идващите от останалия свят.

България е отвън " аления " лист. Хората, които са изцяло имунизирани и идват в Англия от страни отвън " аления " лист, не е нужно да си вършат тест преди тръгване, не е нужно да резервират и заплащат тест за COVID-19 за осмия ден след идването си в Англия, не е нужно да се карантинират вкъщи или на друго място за 10 дни след идването си.

Напълно имунизираните следва да резервират и заплатят тест за COVID-19, който би трябвало да създадат до втория ден след идването в Англия. Необходимо е и да попълнят формуляра за локализация на пасажери в границите на 48 часа преди идването.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР