От 3 октомври по водещи телевизионни канали ще видим очарователната

...
От 3 октомври по водещи телевизионни канали ще видим очарователната
Коментари Харесай

Стартираха редовните продажби на Huawei nova 10 Pro в България

От 3 октомври по водещи телевизионни канали ще забележим очарователната българска лекоатлетка Ивет Лалова, която си прави селфи с новия Huawei nova 10 Pro. Ще я забележим още в YouTube, Фейсбук и Instagram. Датата отбелязва началото на постоянните продажби на двата модела от серията Huawei nova 10 - Huawei nova 10 и Huawei nova 10 Pro, всеки от които е разполагаем в два изкушаващи цвята - Starry Silver и Starry Black, със златист обков на главната камера, част от новия Star Orbit Craft дизайн.

Huawei nova 10 Pro е по едно и също време мощен и покоряващо грациозен, каквато е и Ивет Лалова - бърза, криеща удивителна физическа и психическа мощ в елегантно тяло, постоянно изпълнена с прочувствен заряд, и постоянно подготвена да се впусне и показа идващото си прекарване - от пистата, през формалните коктейли, до слънчевите плажове. Телевизионната акция с нейно присъединяване е кулминационната точка на едно към този момент тригодишно партньорство с Huawei, в границите на което сме я виждали освен с топ модели смарт телефони на марката, а и със смарт часовници, слушалки и други артикули от екосистемата на Huawei.

Аз и моето прекарване

Серията Huawei nova
Всичко за Вашата сватба
постоянно е била ориентирана към най-активната група почитатели, а най-новото й попълнение в лицето на nova 10 слага мощен акцент върху селфи камерата. И двата модела предефинират концепцията за селфи не просто като актуален автопортрет, а като образен роман за нашите прекарвания и тяхното шерване. Затова тя предлага висока резолюция от 60MP, автофокус и е широкоъгълна - покриваща зрително поле от 100 градуса, което разрешава да уловите в фрагмента цялата компания, или повече от естествения или градския пейзаж, чието посещаване желаете да споделите с приятелите си в обществените мрежи. Не е пропуснат и фактът, че младите и дейни хора от ден на ден споделят във видео формат, по тази причина и селфи камерата е в положение да снима в 4K.

При модела Huawei nova 10 предната камера е двойна и още по-усъвършенствана, като втората част от фото-системата за селфита е 8-мегапикселовата портретна камера за непосредствен проект, поддържаща 2X оптично нарастване и до 5X цифрово нарастване. Технологията XD Fusion усъвършенства резултатите при предно или задно осветление и фотоси с висок динамичен обсег (HDR) за реализиране на естествени и красиви боке резултати при портретите в непосредствен проект.

Основната камера на HUAWEI nova 10 Pro от своя страна е
Всичко за Вашата сватба
оборудвана с 50MP Ultra Vision Photography и употребява цветния филтър RYYB на Huawei, който, спрямо елементарен датчик, усилва приема на светлина с 40 %.

Тандемът от двете камери - предна и задна, дава доста благоприятни условия за креативен влогове, комбиниращи в един клип разнообразни ъгли на снимане. На помощ на влогърите идва и функционалността Follow Focus на задната камера, която заключва и следва видео обекта.

Голям заряд и висока скорост

От смарт телефон, рекламиран от Ивет Лалова, естествено чакаме и акцент, обвързван с високите скорости. Той идва в лицето на 100W HUAWEI SuperCharge зарядното на Huawei nova 10 Pro, което в Turbo режим спомага за изумително бързо зареждане. Необходими са единствено 10 минути, с цел да заредите телефона до 60%, и единствено 20 минути за цялостното му зареждане.

HUAWEI nova 10 също предлага бързо зареждане и идва с 66W SuperCharge.

И при двата модела съответното зарядно е включено в комплекта, дружно със предпазен силиконов протектор за гърба на смарт телефона.


Софтуер и екосистема


Huawei nova 10 и nova 10 Pro са основани на EMUI 12 и личния магазин за приложения на
Всичко за Вашата сватба
Huawei - AppGallery, в който можете да намерите високоскоростно възходящ брой световни и местни приложения, а в случай че нещо въпреки всичко липсва, на помощ идва външното приложение Gspace, налично в Appgallery, през което можете да ги инсталирате.

Цени, наличия и алтернатива за спомагателна гаранция
От 3 октомври 2022 година Huawei nova 10 Pro се предлага на целесъобразна цена от 1249 лв. или със съответния абонаментен проект на мобилните оператори от А1, Yettel, Vivacom, Технополис, Зора и партньорската мрежа на дистрибутора Поликомп.

Huawei nova 10 идва с целесъобразна крайноклиентска цена 999 лв. или със съответния абонаментен проект за мобилните оператори от Yettel, Vivacom, Технополис, Зора и партньорската мрежа на дистрибутора Поликомп.

Huawei nova 10 и nova 10 Pro са част от новата сервизна стратегия на Huawei, която предлага алтернатива за закупуване на спомагателна година гаранция, над общоприетата за продукта, като по време на снадки гаранционен период всички недостатъци, резултат от друг от човешки фактор, ще могат да се отремонтират от формалния Център за обслужване на клиенти на Huawei на ул. „ Леге " N6 в София, с нулеви такси за диагностика, аварийни елементи и труд. Допълнителната гаранция не включва замяна на батерията. Цената
Всичко за Вашата сватба
на спомагателната гаранция и за двата модела е 58.99 лева, като тя може да се закупи от Център за обслужване на клиенти на Huawei на ул. „ Леге " N6 в София. На горещата линия 0800 18818 може да се получи информация за процеса на закупуване от разстояние.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg