От 26.04.2021 (понеделник) супермаркети T MARKET вече ще предлагат услугата

...
От 26.04.2021 (понеделник) супермаркети T MARKET вече ще предлагат услугата
Коментари Харесай

T MARKET Оnline вече и в Асеновград

От 26.04.2021 (понеделник) супермаркети T MARKET към този момент ще оферират услугата онлайн извършване на покупки и в Асеновград.

В онлайн магазина на една от най-бързо растящите вериги в страната ще намерите ниски цени, без надценки и същите като във физическите им обекти, огромно многообразие от над 5 000 продукта и обезпечено качество. T MARKET за следващ път потвърждава, че е практичният избор за всеки!

На ще може да откриете и ежеседмични неповторими предложения единствено за уеб страницата и неговите консуматори и безвъзмездна доставка от 09:00 ч. до 21:00 ч. всеки ден. А в случай че поръчате до 17:30 ч. Вашият пазар ще дойде в същия ден. T MARKET е и един от първите хранителни магазини, които вкарват SMS уведомяване на клиентите при доставка. Съобщението се изпраща сега, в който доставчикът вземе поръчката и се насочи към адреса. По този метод клиентите получават известие с информация тъкмо до какъв брой време ще дойде тяхната поръчката.

От T MARKET Оnline са се погрижили да доставят и обичания ни домакински усет – а точно тяхната кулинария лично произвеждане. Очакват Ви вкусни оферти, салати, супи и съществени ястия с тяхната марка “Наше си е “, които се разнасят с хладилни бусове, особено оборудвани за сходен тип услуги.

“Пандемията промени всички нас и лицето на бизнеса ни. Електронната търговия е с основно място в нашата тактика за ръководство на рецесията, породена от COVID-19. Горд съм, че успяхме бързо и сполучливо да осигурим на клиентите си в София и Пловдив спокойствието и комфорта да пазарят обичаните си артикули и онлайн. За някои хора, които са в каранина, самоизолация или в рискова група, онлайн извършването на покупки се трансформира в единствената опция. Благодаря на сътрудниците си, че вършат всичко допустимо и поставят големи старания да доближаваме до от ден на ден хора!”, разяснява Петър Павлов, общоприет шеф на “Максима България”.

Припомняме Ви, че T MARKET изпревари всички и първи от веригите магазини за продажба на дребно, пусна онлайн магазин в София по време на първото изключително състояние, още през 2020 година, а напълно скоро по-късно и в Пловдив. Обхватът на доставки на непрестанно се уголемява.

Допълнителна информация:

T MARKET участва на българския пазар от 2005 година, като за 16 години съумя да се трансформира в една от водещите вериги за хранителни артикули в България. Всяка година мрежата от магазини на компанията интензивно се разраства, а дружно с това се усилва и броят на разкриваните работни места. Към момента за компанията работят над 2 300 чиновници, трансформирайки T MARKET в един от най-големите работодатели в България.

Веригата супермаркети е част от литовската MAXIMA GRUPE, която е водач в търговията с бързооборотни артикули в Прибалтика.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР