От 21 юли влизаме в сезона на Лъва, затова бързаме

...
От 21 юли влизаме в сезона на Лъва, затова бързаме
Коментари Харесай

Искам всичко. Веднага. В големи количества: за природата на edna истинска ЛЪВица

От 21 юли влизаме в сезона на Лъва, по тази причина бързаме да ви напомним каква огнена буря са дамите представители на този знак!

Нека стартира от следното - аз съм зодия Лъв. Асцедент Лъв. И Луна в Лъв.

Положението е или трагично, или божествено - няма приблизително състояние.

Но в действителност, в случай че някой желае да разбере какво е да си има работа с жена със зодия Лъв и всичко допустимо в Лъв, да заповяда. И да носи дарове. Но наложително от сърце. Иначе ще съжалява.

Такива сме Лъвиците - не одобряваме подаяния. Подаръци - да, само че щом усетим, че не получаваме нужното отношение, то световното стопляне ще ви се стори като летен бриз.

Разбира се, че знаем по кое време някой е двуличен и просто желае нещо, и по кое време това, което вършиме идва "от сърцето, от душата ". Обаче по този начин блажено се любуваме на вниманието, че сме способни да ви оставим да се излагате на воля с концепцията, че ние си нямаме концепция защо става дума.

Какво следва след това е тайнственост. Може би, тъй като никой не се е върнал да опише.

И ето, този текст се трансформира в предизвестие, а не биваше. Всъщност, в случай че сте задоволително умна персона, сигурно ще съумеете да четете сред редовете.

Лъвовете сме по природа хора, които обичат да преувеличават. И някакси това е хем нашата мощна страна, хем нашата най-лоша. За нас самите. Не за другите.

 секс жена iStock

Защото съумяваме посредством думите си да обещаваме доста и да бъдем велики в очите на събеседника си, само че в реалност да не знаем даже по какъв начин да стартираме да изпълняваме казаното. Очакванията на другия се повишават в действителност доста и почтено казано по-скоро предизвикваме себе си, с цел да сме по-добра версия на себе си всякога.

Разбира се, че се в някои от случаите се проваляме. Обаче, в случай че знаете с какъв финес го вършим... Дори, когато прецакваме нещата можем да бъдем кралици.

Каквито в действителност сме 24/7.

Не знам за какво хората си мислят, че Лъвиците са грациозни и прелестни единствено първоначално или единствено на открито. Боже, ние сме такива непрекъснато. И единствено, в случай че знаете какъв брой в действителност е мъчно да поддържаме подобен стандарт на битие. Знаете ли какъв брой желая от време на време да бъда дамата, която има залепнал сопол на ръкава на блузата си от някое от децата си и все не ми се получава.

 секс жена iStock

Без ненавист, апелирам ви. Разбира се, че се майтапя. Отпуснете се най-малко малко.

Което ме навежда на следното - ние, Лъвиците, умеем да се майтапим - с вас, на вас, на себе си (доста потребно качество). Обичаме сарказма и малко черен комизъм. Лъвовете обожават да виждат, че вършат някого благополучен, че го карат да се смее. Защото това е доказателство още един път за техните качества. Вълшебните им умения, на които даже Наталия (Кобилкина) не може да ви научи.

Защото всичко идва с индивида и с неговата зодия. Харизматичните персони не са чак толкоз доста, колкото ни се желае, обаче измежду Лъвовете те са доминиращ %. И това е добре, тъй като постоянно можете да разпознаете една мощна аура от километри и най-вероятно този човек ще бъде от зодия Лъв.

Стига хвалебствия, апелирам ви!

 секс жена iStock

Писна ви от моите изтъквания, нали? Ще свикнете да ме обичате по този начин, давам обещание ви!

Лъвиците и мъжете - тук няма две отзиви. Само обстоятелства. Каквато и мистична история да сте чули за дамите Лъв, тя не е, дублирам - НЕ Е, небивалица.

Чаровни и усмихнати, мъчно е да се бориш с тях, просто се откажете, в случай че не желаете да загубите много епично (за другите дами става дума).

ЛЪВиците имат магия, топлота и обаяние, което може да се опише много мъчно. Може би, в случай че съумеете да вплетете в едно Буковски, Никълъс Спаркс и Яворов ще получите бегла визия.

Жената Лъв е дива, необуздана (не постоянно е положително качество, предизвестявам!), прочувствена, последна, спокойна, студена, безразлична, по детски игрива.

Повечето случаи дамата Лъв е с чисто сърце, тъй като никоя кралица не може да бъде такава, в случай че не умее да бъде милостива и добра към всички към нея - било то жители или съидейници.

 секс жена iStock

Но, апелирам ви, не ядосвайте Лъвицата. Не я предавайте и не я лъжете. Ако една жена, напълно естествена, напълно готина, има мощна вътрешен глас, то Лъвиците имат 10 пъти по-засилено чувство за света.

Да кихнете неверно и тя към този момент ще знае. Да не приказваме за по-сложни и тревожни неща, които може да извършите... един съвет - недейте!

Когато един Лъв пази територия, става безсъвестен и даже нечовечен. Да, случвало се е да ме нарекат "лош човек ", само че знайте - неприятна ли съм с вас, несъмнено сте го заслужили. И сте се постарали много, с цел да ме накарате да стана от трона си и да си изцапам ръцете.

Справедливост е думата, която би трябвало да употребявате, с цел да опишете тази обстановка. Има ли човешка или житейска неправда, аз ще съм там, с цел да ви санкционира.

Може би е от мен самата, може би е от зодията ми или даже от двете дружно, само че едно е несъмнено:

Лъвиците не се не помнят - и от мъже, и от другари и много постоянно остават в историята. Иска ми се да имам вяра, че е единствено с положително, само че ще бъда почтена - не постоянно е по този начин.

 секс жена iStock

Защото ние умеем, или по-скоро се учим, да слагаме вярно целите си и в случай че вие не сте измежду тях... скърбя.

И въпреки всичко дано не забравяме - бъдете верният човек до Лъвицата и тя ще се трансформира в малко коте. Мокро.:)
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР