От 2015 г. фабричното състезателно подразделение Skoda Motorsport изгражда и

...
От 2015 г. фабричното състезателно подразделение Skoda Motorsport изгражда и
Коментари Харесай

Вижте вътрешностите на най-мощната Skoda Fabia

От 2015 година фабричното спортно поделение Skoda Motorsport построява и доставя на клиентите рали хечбеци Skoda Fabia R5, а от 2019 година компанията мина към производството на осъвременен модел Skoda Fabia Rally2 evo.
`Вижте

За да показват всички механически решения на този спортен автомобил, инженерите " разчлениха " един автомобил и направиха образно пособие за конструирането на съвременен рали хечбек съгласно разпоредбите на R5. Създаването му лишава съвсем година.
`Вижте

„ Скелетът “ се основава на тяло, което минава фабричен проби за издръжливост и е готово за надпревари, само че вместо да бъде изпратено на пистата, инженерите вземат решение да го употребяват за основаване на необикновен експонат.
`Вижте

За да се понижат разноските за правене на оформлението, макар че при проектирането му са употребявани безусловно действителни съставни елементи и възли, те или не минават надзор на качеството, или са отхвърлени по други аргументи.
`Вижте

Резултатът е хечбек Skoda Fabia Rally2 evo, изрязан по надлъжната ос - от страната на лидера автомобилът е запазил познатия си тип, а от страната на навигатора " вътрешността " на рали автомобила е показана в разчленена форма, което разрешава да се види цялата конструкция на автомобила. Включително това, което нормално се вижда единствено от обособени чиновници в завода.
`Вижте

Процесът на основаване на " скелета " на рали колата на Skoda лишава малко повече от 8 месеца. Компаниите, които доставят съставни елементи за Fabia Rally2 evo, също взимат присъединяване в построяването на неповторимото оформление, само че окончателното сглобяване е осъществено в хангарите на Skoda Motorsport.
`Вижте

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР