От 20 часа тази вечер обработката на винетките, пътните такси

...
От 20 часа тази вечер обработката на винетките, пътните такси
Коментари Харесай

Подменят софтуера на граничните пунктове в България

От 20 часа довечера обработката на винетките, пътните такси и разрешителните режими на граничните ни пунктове се прави ръчно . Причината е в прехвърлянето въз основата данни към нов сървър с по-добри параметри, а това ще продължи до 8 сутринта във вторник.

От Агенция " Митници " не чакат ръчната обработка да докара до в допълнение усложняване на трафика. Каква е ситуацията на граничния пункт Кулата в този момент ще разберем от Николай Янев.

На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата " към този момент ситуацията е спокойна, съобщи репортерът на Българска национална телевизия Николай Янев. Въпреки прелюдия спешен режим на обработка на винетните и пътни такси, митническите чиновници не чакат проблеми при напредването на леките коли и рейсове, тъй като при тях се следи само за съществуването на винетен стикер.

При товарните коли е по-различно.

Предприети са всички ограничения , с цел да се облекчи работата при спешен режим, съобщи пред камерата на Българска национална телевизия Иван Панайотов - шеф отдел " Митническо разузнаване и следствие " на Митница Югозападна. При нужда, ще бъдат добавени още чиновници, добави той.

Иван Панайотов, шеф отдел " Митническо разузнаване и следствие " на Митница Югозападна: По отношение на тежкия трафик, натовареността е преценена по този начин, че да не се постанова в допълнение натоварване на системата. Аварийният режим е координиран с всички администрации за облекчение на работата.

Той добави, че браншовите организации са осведомени навреме за спешния ръчен режим, който се вкарва от през днешния ден. Според Панайотов е планувано спешният режим да продължи до 9 сутринта на 10 април , само че всички чиновници, ангажирани с техническата активност по промяната на сървъра, ще се постараят да не позволен закъснение.

Няма да има закъснение във връзка с лекия трафик на следващия ден, даже да има закъснение при периодите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР