От 2 ноември /понеделник/ се спира движението на камионите над

...
От 2 ноември /понеделник/ се спира движението на камионите над
Коментари Харесай

От 2 ноември се спира движението на камионите над 10 т през прохода „Петрохан“

От 2 ноември /понеделник/ се стопира придвижването на камионите над 10 т през прохода " Петрохан " - път II-81 Монтана - Костинброд. През тази седмица секторът ще продължи да се употребява като обходен маршрут за транспортните средства над 12 т, пътуващи от Видин за София, които минават през прохода заради модернизацията на път I-1/Е-79 Мездра-Ботевград, в сектора Ребърково-Лютидол.

От 2 ноември тежкотоварните МПС ще минават в двете посоки по другото различно трасе на E-79 - път II-16 Мездра - Нови Искър през Искърското дефиле, по което сега минава тежкият трафик за Видин. Очаква се това да продължи до началото на декември, когато целият тежкотоварен трафик ще бъде трансфериран по Е79. Строителите на сектора Ребърково - Лютидол работят с оптималната готовност,за да може придвижването по Е79 да се възвърне колкото се може по-скоро.

До тогава спомагателен обходен маршрут за МПС до 4,5 т по направлението Мездра-Ботевград е третокласният път III-161 Ребърково - Лютидол и общинската пътна мрежа в село Лютидол, както и всички други пътища от републиканската пътна мрежа, за които няма въведени краткотрайни организации на придвижването и могат да бъдат употребявани за различни обходни направления. Необходимо е водачите да карат деликатно и да съблюдават прецизно пътната сигнализация.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР