От 1927 година досега всяка година списание Time избира личност

...
От 1927 година досега всяка година списание Time избира личност
Коментари Харесай

Кое е Дете на годината“ на списание Time

От 1927 година до момента всяка година списание Time избира персона на годината. Миналата година Грета Тунберг стана най-младият ѝ притежател в историята на списанието.
 Грета Тунберг, персона на годината, Time и решението на списанието за 2019 година
Ето я и най-влиятелната персона на 2019 година

Изборът на списание Time

От тази година списанието има и ново отличие - " Дете на годината ", което търси водачите измежду най-младото потомство на Америка.

А първото " Дете на годината " на сп. Time е Гитанджали Рао, която е изобретателка на 15 години. Нейното предпочитание е да въодушеви хората да оферират хрумвания, с които да бъдат решени международните проблеми.

Тя е определена от повече от 5000 номинирани американчета. Сред изобретенията на Гитанджали Рао са устройство, с което се открива олово в питейната вода, и апликация регистрираща кибертормоз. Тя е печелила и други награди, да вземем за пример за Най-добрия млад академик на Америка за бърз и на ниска цена тест за разкриване на нечиста с олово вода, написа BBC.

В изявление за списание, взето от Анджелина Джоли, Гитанджали Рао споделя, че не наподобява на " характерен академик ", от тези които се появяват по малкия екран - по-възрастни учени, нормално бели мъже.
 Валентин Фречка - момчето от Украйна, което трансформира падналите листа в хартия
Да правиш хартия от паднали листа

Той е един от най-успелите украинци под 30-годишна възраст

Нейната цел е освен да основава лични устройства за решение на международните проблеми, само че и да вдъхновя други да вършат същото.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР