От 16 януари премиерният сериал Честни измамници: Отново в играта“

...
От 16 януари премиерният сериал Честни измамници: Отново в играта“
Коментари Харесай

Хитовият сериал „Честни измамници: Отново в играта“ с премиера по NOVA

От 16 януари премиерният сериал „ Честни измамници: Отново в играта “ ще прикове вниманието на феновете всяка делнична вечер 22.00 ч. по NOVA. Близо десетилетие по-късно, вълнуващото продължение на хитовата истинска продукция от 2008 година събира съвсем целия актьорски състав, като към него се причислява и неведнъж номинираният и награждаван с „ Еми “ Ноа Уайли, прочут на феновете с ролята на доктор Джон Картър в паметната здравна драма „ Спешно поделение “.

В сюжета на новата престъпна поредност светът има потребност от намесата на екипа на „ Честни измамници “ повече от всеки път. Наемникът Елиът Спенсър, ловката крадла Паркър, измамницата Соуфи Девъро и хакерът Алек Хардисън са следили по какъв начин всичко се трансформира през последните години. Вече е станало по-лесно, а от време на време и законно – богатите да стават все по-богати, а авторитетните да потискат всеки, който им се изпречи на пътя. За да се оправи с измененията в заобикалящия ги свят, екипът намира нова опора в лицето на корпоративния юрист Хари Уилсън, който търси възмездие, и доведената сестра на Хардисън – Бриана Кейси, която има изобилен гений към компютрите, роботиката и забъркването в неприятности.
 сериал NOVA
„ Когато срещаме героя Хари Уилсън, той пробва да направи всичко допустимо, с цел да промени посоката на живота си. Страхотно попълнение в сериала, което дава на екипа нов взор извън и опция феновете, които не познават франчайза добре, да схванат героите от вътрешната страна. Чрез Хари излиза наяве какъв брой впечатляващи са и останалите облици. Той придава човешки образ на всичко, а този вид герои постоянно са забавни и занимателни за изиграване “, разяснява в изявление за Screen Rant звездата Ноа Уайли.

Изпълнителни продуценти на „ Честни измамници: Отново в играта “ са Дийн Девлин, Рейчъл Олсчън, Марк Роскин и Кейт Рорик. Актьорският състав включва познатите холивудски имена Алдис Ходж, Джина Белман, Крисчън Кейн, Бет Райсграф, Алейс Шанън и новото попълнение Ноа Уайли.

Потопете се във вълнуващи престъпни загадки с премиерния сериал „ Честни измамници: Отново в играта “ – от 16 януари от понеделник до петък в 22.00 ч. по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР