От 16 септември започват продажбите на iPhone 14 Pro, iPhone ...

От 16 септември започват продажбите на iPhone 14 Pro, iPhone

Новите модели iPhone 14, iPhone 14 Pro и Apple Watch Series 8 пристигнаха в Технополис

От 16 септември стартират продажбите на iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 и Apple Watch Series 8 в Технополис. Веригата за поредна година е определена от Apple за сътрудник в лансирането на новото потомство iPhone. Освен в хипермаркетите, клиентите могат да закупят новите устройства и от онлайн магазина www.technopolis.bg.

iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max се отличават с 6.1 и 6.7-инчови Super Retina XDR екран панели и с вграден мощен Apple A16 Bionic процесор, който се нагрява по-малко и по-бавно.

Подобрени са камерите на всички нови модели, с цел да могат да вършат по-добри фотоси на мрачно, като iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max разполагат с 48-мегапикселова съществена камера с Quad Pixel технология и " динамичен остров ", даващ достъп до разнообразни функционалности в взаимозависимост от обстановката.

Трябва да се означи и добавеният във всички нови модели iPhone спешен SOS режим за повикване на помощ посредством сателитна връзка, когато нямате обсег и автоматизираното схващане за пътен случай (Crash Detection). В случай, че сте претърпели пътен случай, смарт телефонът автоматизирано се свързва с управляващите и вашите близки, с цел да ги осведоми за местоположението ви. До този миг не е ясно дали тази функционалност ще работи в България, само че сигурно ще е безвъзмездна първите две години от излизането на новите модели.

Всички нови iPhone 14 устройства поддържат до 2 SIM карти, като предопределените за Европа ще поддържат една физическа и една електронна (eSIM) карта, както и 5G. Подобрения се следят и при издръжливостта на батерията, като по данни на Apple iPhone 14 ще може да устоя до 20 часа гледане на видео. Трябва да отбележим и дебюта на 6.7-инчовия iPhone 14 Plus, който заменя iPhone mini в продуктовата гама на компанията.

С новите модели българските консуматори към този момент ще имат и опция да изберат български език, така като новата операционна система iOS 16 поддържа български систематичен език.

Цените на iPhone 14 в Технополис стартират от 1999 лева., а на iPhone 14 Pro - от 2649 лева. за моделите със 128 GB. Официалните продажби на тези модели стартират от 16 септември.

iPhone 14 Plus ще е разполагаем след 7 октомври в България, като неговите цени започват от 2339 лева. iPhone 14 и iPhone 14 Plus са в пет красиви цвята - черен (midnight), виолетов (purple), бял (starlight), наследник (blue) и червен (PRODUCT) RED. Pro моделите ще се оферират в 4 цвята черен (space black), сребърен (silver), златен (gold) и мрачно виолетов (deep purple)

Новите смарт часовници Apple Watch Series 8 ще се оферират в Технополис на цени - 949 лева. за размер 41mm и 1029 лева. за 45mm, надлежно. Продажбите на високотехнологичния Apple Watch Ultra и новото потомство AirPods Pro ще започват от 23 септември.

За най-нетърпеливите фенове на Apple, още от 8 ч. сутринта на 16 септември, петък ще бъдат отворени два магазина на Технополис в София - в моловете Paradise Center и Serdika Center.

Източник: webcafe.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg