От 16 декември хитовата продукция на Rai 1 – „Медичите“,

...
От 16 декември хитовата продукция на Rai 1 – „Медичите“,
Коментари Харесай

Династията на Медичите завладява ефира на bTV - slava.bg


От 16 декември хитовата продукция на Rai 1 – „ Медичите “, превзема ефира на bTV. Всеки работен ден от 22.30 часа феновете ще могат да надникнат в живота на една от най-популярните италиански семейства. Известни като банкерите на папата, те имат най-голямата банка в Европа през Ренесанса. Историческата фамилна драма ще принесе феновете във Флоренция при започване на 15 век, с цел да се потопят в аристократичния свят на фамилните полезности, интригите, любовта, политиката и религията.

Джовани де Медичи е богат банкер, който съставлява една от най-важните политически сили във Флоренция. Той има проект по какъв начин да усили фамилната си власт като подписа съглашение с Римската черква. Избирането на нов папа следва и Джовани изпраща синовете си Козимо и Лоренцо в Рим, с цел да насърчат избора на претендент, непосредствен до фамилията му. След като претендентът на Медичите е определен, банката им придобива несравнима икономическа мощ.

Двадесет години по-късно, Джовани е погубен мистериозно, а Козимо и Лоренцо се пробват скрито да проверяват гибелта му. Политическата конюнктура в града е напрегната от заговорите против могъществото на семейство Медичи и тяхната визия за бъдещето на Флоренция, която по-късно ще докара до Ренесанса, е застрашена.

Кой ще наследи династията и по какъв начин продължава вълнуващата историята на фамилия Медичи? Гледайте епизодите всяка вечер от 22.30 часа по bTV, с цел да разберете.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР