От 16 август започва приемът за кандидат-магистри в Университета за

...
От 16 август започва приемът за кандидат-магистри в Университета за
Коментари Харесай

От 16 август започва приемът за кандидат-магистри в УНСС

От 16 август стартира приемът за кандидат-магистри в Университета за национално и международно стопанство.  Срокът за подаване на документи за всички специалности в образователно-квалификационната степен " магистър " посредством конкурс по документи е от 16 август до 9 септември, оповестиха от УНСС.

Приемът на документи за предварителната онлайн и за постоянната електронна сесия е от 16 август до 2 септември.

През образователната 2021/2022 година УНСС предлага 88 специалности от пет професионални посоки - " Икономика ", " Администрация и ръководство ", " Политически науки ", " Обществени връзки и осведомителни науки " и " Социология, антропология и науки за културата ".

Магистърските стратегии са в постоянна и отдалечена форма, и са с друг период на образование - два, три и четири семестъра.

Ректорът на УНСС проф. доктор Димитър Димитров насочва послание към кандидат-магистрите, в което споделя, че " 100 години най-старото и най-голямото висше икономическо учебно заведение в България и Югоизточна Европа - УНСС, е авторитетна академична институция, която поддържа извънредно висок стандарт в образованието и дава съвременно и обвързано с практиката образование на своите студенти ".

" УНСС съумя единствено за два дни да премине към онлайн образование и след това да доразвие електронната система " Уеб студент ", когато през март 2020 година бе оповестена пандемията. Изградили сме онлайн инфраструктура на целия развой от студентския живот. Наричаме това 360-градусов цифров пръстен. УНСС има и патент за електронна студентска брошура, която е единствена в България ", отбелязва ректорът проф. Димитров.

Той акцентира, че " в УНСС първите си крачки в знанието са създали стотици именити сънародници, формирали елита на нацията, измежду които 9 министър-председатели на България ".

" За нас е чест, че интернационално приет водач и визионер в развиването на международната стопанска система, като ръководещия шеф на Международния валутен фонд Кристалина Георгиева, с горделивост е отбелязала в автобиографията си на страницата на институцията, че е ученик на УНСС и е била учител в нашия университет ", декларира ректорът.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР