От 12 април се допускат посещенията в заведенията за хранене

...
От 12 април се допускат посещенията в заведенията за хранене
Коментари Харесай

Заведенията отварят и в закритите части от 12 април

От 12 април се позволяват визитите в заведенията за хранене и развлечения при потребление на не повече от 50% от потенциала им, работно време сред 6 ч. и 23 ч.

Това гласи новата заповед на здравния министър Костадин Ангелов за противоепидемичните ограничения от 12 до 30 април.

От 1 април заведенията можеха да отворят единствено градините за клиенти.

От 16 април са позволени визитите в игралните зали и казина, а от 29 април отново отварят нощни заведения, бар-клубове, пиано питейни заведения, бар-вариете и нощни питейни заведения. И в тях е позволено потребление на не повече от 50% от потенциала им.

„ Със същата заповед здравният министър подрежда физическите и юридическите лица, които са притежатели или ръководят търговски, административни или други обекти, които дават услуги на жителите, и чиято активност не е прекратена с тази заповед, да основат организация за надзор на броя на клиентите в съответния обект, като не позволяват повече от 1 човек на 8 кв. м. “, планува още заповедта.

В нея е разказан и графика, по който в присъствено в учебно заведение се връщат учениците, който беше показан през днешния ден на брифинга на оперативния щаб от министъра на образованието Красимир Вълчев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР