От 1 юни стартира активният сезон на Южния плаж в

...
От 1 юни стартира активният сезон на Южния плаж в
Коментари Харесай

Ето кога откриват сезона в Несебър

От 1 юни започва интензивният сезон на Южния плаж в Несебър. Ивицата е напълно преобразена и подготвена да посрещне първите туристи. " Осигурили сме оптимално обезопасяване с оглед запазване живота и здравето на посетителите ", споделиха от стопанисващата компания " Ауто Фактор " ЕООД. Ивицата е обезпечена с здравно обслужване и нужната инсталация за оказване на първа помощ. От началото на юни ще проработи реанимационен пункт, оборудван с реаномобил съгласно последните условия на наредбата. На плажа са ситуирани тринадесет избавителни поста, сложени са чисто нови душове, нужният брой съблекални и тоалетни. Изградена е напълно нова инфраструктура, а по пясъка към този момент са сложени чадъри и шезлонги. Водните спасители ще са по двама на пост.

Заедно с тях ще работи и един старши избавител. Има и избавителна бърза лодка, здравната помощ ще е безвъзмездна на плажа. За трудноподвижните туристи и за майки с детски колички са построени специфични подстъпи към линията и морето. Съгласно контракта за наем, всички екипи на плажа ще работят до 30 септември, без спиране всеки ден от 8.00 - 18.00 часа. В рамките на 4 месеца на Южния плаж в Несебър ще се обезпечават дейностите по водното избавяне, обезопасяване на прилежащата акватория, здравното и здравното обслужване. За феновете на адреналина са обезпечени забавни и вълнуващи атракции. Те също започват с формалното разкриване на сезона. На плажа ще има две нови водни бази със сърф учебни заведения. Школите са ултрамодерни и първи по рода си по нашето Черноморие. Воден парашут, кръгове, банани и още доста развлечения чакат летовниците.

Цените за чадър и шезлонг ще са по 8 лв. и няма да бъдат увеличавани. От този сезон Южният плаж е с нов наемател. Той подсигурява, че с доста труд и вложения, ще трансформира плажа в пример. " Заварих линията с купчини отпадъци, ръждясали чадъри. Всичко е почистено съвършено, чадърите са сменени с нови. Нова машина ще чисти и пресява всеки ден пясъка. Повишени са ограниченията, гарантиращи успокоение на линията ", съобщи стопанинът Кирил Спасов.

От това лято е неразрешено разхождането на домашни любимци на линията. За задачата на пясъка са сложени предупредителни табели. Да се съблюдава флаговата сигнализация, да не се влиза в бурно море, изключително след приложимост на алкохол. Само по този начин ще си гарантирате приятни страсти без произшествия, поучават спасителите на плажа. На плажа отварят порти и екзотични заведения, които основават неповторима островна атмосфера. Те са проектирани по този начин, че акцентират неповторимия див пейзаж на линията.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР