От 1 януари 2022 година тютюневите изделия и бутилираните алкохолни

...
От 1 януари 2022 година тютюневите изделия и бутилираните алкохолни
Коментари Харесай

Ето как ще изглеждат новите бандероли на алкохола и цигарите |

От 1 януари 2022 година тютюневите произведения и бутилираните алкохолни питиета ще се продават с нов бандерол, оповестиха от Министерството на финансите. 

Новите мостри са одобрени от ведомството 3 месеца преди влизането им в действие, като заповедите за одобряване са оповестени в Дъждовни води, бр. 79/21.09.2021 година.

Единичните цени на бандеролите се резервират, като за тютюневи произведения е 0,014 лева, а за алкохолни питиета – 0,032 лева

Образец на новия бандерол за тютюневи произведения, предопределени за реализация на вътрешния пазар:



Образец на новия бандерол за бутилирани алкохолни питиета с код по КН 2208 и с алкохолно наличие, равно и превишаващо 15% vol, предопределени за реализация на вътрешния пазар:



Образец на новия бандерол " DUTY FREE " за бутилирани алкохолни питиета с код по КН 2208 и с алкохолно наличие, равно и превишаващо 15% vol, предопределени за комерсиалните обекти, лицензирани за безмитна търговия:



Акцизните артикули, облепени с настоящите все още бандероли, могат да се осъществят в комерсиалната мрежа до изчерпването им, само че не по-късно от 31 декември 2022 година.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР