От 1 ноември тази година Валентина Бешевишка пое ръководството над

...
От 1 ноември тази година Валентина Бешевишка пое ръководството над
Коментари Харесай

Валентина Бешевишка поема категория „Козметика в AVON за Централна Европа

От 1 ноември тази година Валентина Бешевишка пое управлението над цялото портфолио от козметични артикули на Avon за Централна Европа в качеството си на Директор на категория Козметика, оповестиха от компанията. В тази роля тя ще управлява екип от 29 души и ще дава отговор за тактиката за растеж в категориите Аромати, Декоративна козметика и Козметика за лице и тяло. До този миг Валентина беше старши управител за категория Мода и артикули за дома, където работата й през последните две години докара до двуцифрен растеж в продажбите на некозметичното портфолио на компанията, с помощта на въвеждането на нови сегменти като облекло, обувки, фитнес и други.

Валентина има дълготраен опит в Avon България, като преди този момент работи в British American Tobacco в продължение на 4 години. За времето прекарано в Avon, Валентина развива кариерата си от маркетинг координатор за България до управител маркетинг в 3 страни (България, Албания, Македония). Благодарение на блестящата си работа, през 2010 година Валентина е назначена на позицията старши управител търговски маркетинг на 9 страни от по този начин наречения Дунавски район. Там тя основава и извършва маркетингова тактика, с помощта на която компанията усилва пазарния си дял в Унгария, България и Сърбия. През 2013 година Валентина поема комерсиалния маркетинг за балканските страни, където продължава да ръководи маркетинговата и ПР стратегия. Компанията заема лидерски позиции в категориите Аромати и Декоративна козметика и продължава да усилва пазарния си дял. Заедно с това основава цифровия екип, с който започва плана за онлайн продажби на Avon.

През 2015 година Валентина се реалокира във Варшава, с цел да се причисли към управническия екип на Avon за Централна Европа. В ролята си на старши управител в категория Мода и артикули за дома тя дава отговор за осъществяването на тактиката за развиването й, която довежда до двуцифрен растеж през 2016 и 2017 година. Валентина е потвърдила способността си да ръководи интернационалните екипи от разнообразни пазари и да разпознава новите благоприятни условия за напредък.

Повишението на Валентина е следващото удостоверение за напъните на AVON за обезпечаване на повече благоприятни условия за развиване на дамите. Дългосрочната политика на Компанията в тази посока я трансформира в една от фирмите с максимален брой дами на мениджърски позиции в международен мащаб.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР