От 1 август Булсатком“ ЕООД обновява портфолиото на каналите, които

...
От 1 август Булсатком“ ЕООД обновява портфолиото на каналите, които
Коментари Харесай

Големи промени в Булсатком

 От 1 август " Булсатком “ ЕООД обновява портфолиото на каналите, които се популяризират единствено за клиенти на оператора. Свалят се от разпространяване и се заменят платените телевизионни канали, продуцирани от външната компания " Розенфелд и Ко “ АД. Конкретно, това са каналите ТВ+, F+, Спорт+, Cinema+, Action+ и Comedy+.

Филмовите канали се заменят с новите cine-box, action-box и comedy-box в рамките на настоящите абонаменти и пакети за развлекателно кино наличие. ТВ каналът cine-box e отдаден на драма, романтика, биографии и филми направени по същински истории. Аction-box е нов кино канал за екшъни, трилъри и престъпни продукции. Сomedy-box включва занимателни комедии, фамилни филми и анимация.

От 1 август на известната позиция 104 за политематичен и публицистичен канал " Булсатком “ ЕООД ще популяризира канала ТВ1. Същевременно " Булсатком “ ЕООД работи по план за освежен информативен и публицистичен тв канал, който се възнамерява да започва от 1 септември. Каналът ще съдържа настояща журналистика, бизнес излъчвания, новинарски излъчвания, спортни магазини и документални филми. С цел да обезпечи последователност за клиентите си, " Булсатком “ ЕООД е в диалози с продуцентите на някои от емблематичните излъчвания от сваления канал. Намерението на оператора след летните им паузи продукциите да се завърнат в новия ефирен план на тв оператора.

Специално за почитателите на испанското футболно състезание от " Булсатком “ ЕООД разясняват, че те ще могат да продължат да наблюдават шампионата по тв канала Макс Спорт 4 в рамките на настоящите си абонаменти и спомагателни пакети за спортно наличие.

За феновете на спорта " Булсатком “ ЕООД влага и в спортния тв канал b1b-box като стартира да отразява от ден на ден и повече спортни събития от България. Използвайки новаторски технолигии за мобилно снимане, по b1b-box за първи път беше отразена онлайн 68-ата колоездачна обиколка на България. Годината ще продължи с още сходни спортни събития от хандбал, тенис, волейбол, плуване и художествена гимнастика.

С тази си самодейност да посвети тв канал на българския спорт " Булсатком “ ЕООД работи по задачата си да спомага развиването на българския състезателен гений. Популяризирането на младите български спортни очаквания посредством дребния екран ще даде пряк достъп на подрастващото потомство до модели за подражателство и ще върне спорта в сърцата на младите българи. Каналът b1b-box е наличен в главния пакет, за всички клиенти на оператора по всички платформи за достъп.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР