От 1 април започва набирането на предложения за удостояване с

...
От 1 април започва набирането на предложения за удостояване с
Коментари Харесай

Набират предложения за награда Пловдив

От 1 април стартира набирането на оферти за почитане с Награда „ Пловдив “ на създатели, креативен колективи, културни, просветителни и други институции за съответно произведение, събитие или културен факт с действителен принос за развиване на културния живот на Пловдив, осъществени през миналата 2022 година .

Награда „ Пловдив “ се присъжда по една в следните 12 категории:
Художествена литература и хуманитаристика; Художествен превод; Журналистика в областта на културата; Архитектура и естетизация на градската среда; Музика; Танцово изкуство; Театър; Изобразително изкуство; Аудио-визуални изкуства и фотография; Опазване на културното завещание и запазване на паметта; Произведение на изкуството, предопределено за деца; Съвременни мултижанрови изкуства.
Краен период: 18 април 2023г., 17.00 часа ( Предложения, постъпили след посочения период, не се преглеждат.)

Кой може да внася оферти?

Предложенията за отсъждане на Награда „ Пловдив “ се внасят от името на културни институти, просветителни институции, неправителствени организации, медии, издателски къщи, културни оператори, други юридически или физически лица.

Как се внася?

Предложенията се изготвят по пример (Приложение №1). Статута и формуляра – Приложение №1, можете да изтеглите от уеб страницата на община Пловдив – www.plovdiv.bg  на началната страница, в долната част в банер – лентата с надпис „ Награда Пловдив “, както и от раздел „ Култура “ в менюто – Награда „ Пловдив “. Попълнете формуляра с Вашето предложение, като посочите наложително и раздела. Внасянето на оферти може да стане по 3 метода.
Внесете на хартия в деловодството на община Пловдив (пл. „ Ст. Стамболов “ №1) с сътрудник Отдел „ Култура, археология и културно завещание “ до 18 април, 17.00 часа. Попълненият формуляр с Вашето предложение, можете да изпратите по електронен път на имейл: [email protected] Можете да употребявате платформата за непосредствено попълване на формуляр в уеб страницата на Награда „ Пловдив “ на адрес https://nagradaplovdiv.bg/ в рубриката „ Подай предложение за награждаване “.
Забележка: В случай, че има приложения към формуляра, например книги, чертежи и други, които не могат да бъдат изпратени на е-поща, същите следва да бъдат импортирани в деловодството на Община Пловдив (пл. „ Ст. Стамболов “ №1) с сътрудник Отдел „ Култура, археология и културно завещание “ до 18 април, 17.00 часа.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР