От 06:00 часа на 19 декември 2021 г. Гърция започна

...
От 06:00 часа на 19 декември 2021 г. Гърция започна
Коментари Харесай

От днес в Гърция само с отрицателен тест, холандците влизат в пълен локдаун

От 06:00 часа на 19 декември 2021 година Гърция стартира да изисква за всички влизащи в страната, навършили 5-годишна възраст, наложително отрицателен резултат от PCR тест, изработен до 72 часа преди пътуването, или негативен бърз антигенен тест, изработен до 24 часа преди пътуването, оповестиха от Министерство на външните работи.

Мярката важи и за всички имунизирани или преболедували ковид жители. Изключение ще се позволява за гръцките жители или за непрекъснато или дълготрайно пребиваващите в Гърция, които се завръщат в страната до 48 часа след напускането й. Остават в действие и изискванията при влизане в Гърция да бъде възложен или документ за имунизация против COVID-19 или дигитален COVID-19 документ на Европейски Съюз или уверение за преболедуване, издадено 30 дни след първия позитивен PCR и в действие до 90 дни от посочената в уверението дата на диагностициране на болестта.

Нидерландия влиза в цялостен локдаун, който ще продължи от през днешния ден най-малко доникъде на януари 2022 година Всички учебни заведения ще бъдат затворени от понеделник, а от неделя затварят магазините, продаващи артикули не от първа нужда, питейните заведения, заведенията за хранене и други публични места.

Целта е да се спре разпространяването на разновидността Омикрон в страната, съобщи министър председателят Марк Рюте, представен от Българска телеграфна агенция.

"Нидерландия още веднъж е принудена да се затвори. Това е неизбежно, тъй като се задава пета вълна, обвързвана с разновидността Омикрон ", уточни той.

В събота Лондон разгласи изключително състояние поради мощната натовареност на лечебните заведения и рекордния брой нови случаи на инфектирани с ковид. През последните дни Англия записва най-големия дневен растеж на броя на новите случаи на COVID-19 от началото на пандемията.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР