От ““ за миналата седмица, въпреки големия студ, сняг и

...
От ““ за миналата седмица, въпреки големия студ, сняг и
Коментари Харесай

Костадинов: Референдум за еврото ще има, напук на душманите


От  “ “ за предходната седмица, макар огромния мраз, сняг и дъждове, събрахме 51 хиляди подписа. Общо дотук подписите са 153 000 за първите три седмици. Темпът е постоянен, малко повече от 50 000 на седмица. Това са подписите единствено от пунктовете на „ “, хиляди са доброволците, които събират подписи настрана от нас.Това съобщи водачът на партията пред медии.

Той изясни, че са му се обадили от Лондон за още 1200 подписа, които желаят да ги изпратят по пощальон.

„ Всичко това се случва макар антипропагандата през последните дни. Благодарим на тези, които водят агитация против референдума – по този начин активизират още повече българските жители. С тези темпове след 7 седмици ще бъдат 500 000 – това като долна граница. Имаме 12 седмици период, а ние до 10 седмици ще сме ги събрали “, безапелационен е той.

„ Референдум ще има, на инат на душманите и на тези, които изясняват по какъв начин българите нямаме право да бъдем питани, тъй като сме необразовани. Защото истината е една – в последните 33 години не е питал българския народ за нещо толкоз значимо. Борбата продължава до победа “, добави Костадинов.

Според него партиите подлагат на критика служебния кабинет за всичко, само че не и когато се приказва за еврото: „ Има нещо, наречено конвергенция равнене на стопанските системи. Процент и половина наваксваме всяка година. При такива темпове на напредък, най-рано след 20 години можем да достигнем 90% конвергенция към тази на Европейски Съюз. “

Като триумфи и провали на това Народно заседание, Костадинов уточни: „ Успехът несъмнено е общата декларация, по концепция на „ “, за предоговаряне на Плана за възобновяване и резистентност в частта „ Енергетика “, както и декларацията от доскоро за наказание на антибългарските прояви в Северна Македония. Големият неуспех – правосъдната промяна, беше саботирана два пъти от доносническа България. Друго – в случай че партиите желаеха държавно управление, можеше да го създадат, само че гласоподавателите нямаше да са удовлетворени. “

„ Нямаме никакво доверие на лицето Атанас Пеканов и сме уверени, че този индивид ще саботира работата на държавното управление в частта за предоговарянето в Брюксел. Странно е за какво българският президент го остави в кабинета “, сподели още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР