От 17 септември транспортният бизнес в България може да използва Европейската услуга

От 17 септември транспортният бизнес в България може да използва Европейската услуга ...

Български доставчик предлага европейската услуга за плащане на тол такси


От 17 септември транспортният бизнес в България може да използва Европейската услуга за електронно събиране на пътни такси (EETS), която е валидна за единадесет държави, мостове и тунели, обединени в едно бордово устройство от ново поколение. Услугата е активна на  и е валидна в България, Унгария, Австрия, Германия, Белгия, Франция, Италия, Испания, Португалия, Швейцария и Полша, както и за белгийския тунел Liefkenshoek и германските тунели Warnow и Herren.

Новата услуга . Това вече ще става трансгранично чрез един договор, един доставчик и едно бордово устройство, като се намаляват администрацията и оперативните разходи на транспортните компании. 

С новата услуга TollPass EETS на „Интелигентни трафик системи“ АД българските транспортни компании ще могат да се възползват както от  от последно поколение, отчитащо пътни такси в единадесет европейски държави, така и от множество други услуги, налични на TollPass.bg, като онлайн сключване и управление на договори, отчети за всички тол транзакции в България и Европа, лесно активиране и изключване на отделни държави и тол области, както и услуга за възстановяване на ДДС и акцизи от европейски държави.

 

Източник: segabg.com