Освен важните и сериозни новини, всеки ден по света и

...
Освен важните и сериозни новини, всеки ден по света и
Коментари Харесай

Седмицата в абсурди

Освен значимите и съществени вести, всеки ден по света и у нас се случват впечатляващи парадокси. Actualno.com събра неуместните вести от миналата седмица, тъй като иро нията и сарказмът са част от живота ни и около тях се прокрадват доста значими събития, заслужаващи внимание. Абсурдите са значими, тъй като откакто им се удивим и посмеем от сърце, разбираме каква смяна ни е нужна, с цел да живеем по-добре.
В последователен порядък, седмицата в парадокси наподобява по този начин:

СТРАНАТА НИ Е УСВОИЛА ЕДВА 16% ОТ СРЕДСТВАТА Пожарна охрана НОВИТЕ ЕВРОПРОГРАМИ
4 години след началото на новия програмен интервал и 3 години преди края му България продължава съществено да изостава в усвояването на европейските структурни и капиталови фондове. Към края на 2017 година страната ни е съумяла да употребява единствено 1.587 милиарда евро, или 16% от средствата, които са ѝ отредени от бюджета на Европейски Съюз.
Коментар на Actualno.com: България не е елементарна страна като останалите - да са им нужни 7 години за 100% усвояемост. Ние го даваме лека-полека, тъй като сме неповторими и можем да вземем 7 години за 3 месеца. Така че - всичко е тъкмо!
ЕЗЕРО НАСРЕД УЛИЦА В С. КОНУШ
Езеро се образува на улица в асеновградското село Конуш. След всеки по-обилен дъжд или снеговалеж част от улица " Стара планина " се трансформира във водоем.
Коментар на Actualno.com: Черна непризнателност! Не стига, че локалната власт е осигурила безвъзмезден воден атракцион на локалните, а те отново недоволни...
СИНОДЪТ: ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ съдебна експертиза ДЪРЖА КАТО ДЪРЖАВНИК С РУСКИЯ ПАТРИАРХ
През целия диалог президентът се държа като общественик, с почитание към своя събеседник, само че и отстоявайки твърдо своите позиции, което мощно впечатли главата на съветската православна черква. Това оповестяват от Светия Синод във връзка диалога сред съветския патриарх Кирил и българския му сътрудник Неофит, както и президента Румен Радев.
Коментар на Actualno.com: Предавателите на свещеното слово може ли да уточнят единствено какъв вид общественик? Защото има всевъзможни държанки... Вярваме на Синода, не че нещо, просто за едни другари питаме, тъй като по зло стичане на събитията и по случайност, несъмнено, запис или стенограма на диалога няма. Има единствено видео от съветската черква, на която Кирил се кара на Радев, само че липсва повествованието, а човещинка - постоянно е забавен стилът в смешните придвижвания!
СИДЕРОВ: ПАТРИАРХ КИРИЛ МОЖЕ ДА ГОВОРИ КАКТО СИ ИСКА, АЗ ЗАЩИТАВАМ РУСИЯ
Патриарх Кирил може да приказва както си желае. А също така говореше правилни неща. Няма потребност да подскачаме, тъй като индивидът е прав. Това съобщи водачът на " Атака " Волен Сидеров.

Коментар на Actualno.com: Понеже правото да приказваш е навсякъде, и ние можем да приказваме каквото си желаеме: " Болен здрав носи, за рублите се коси! "

РАДЕВ съдебна експертиза ПРАВИ НА ЙОРДАН ЙОВЧЕВ, ПРИ ТОВА Пожарна охрана СЦЕНАРИЙ
Президентът Румен Радев, който е на посещаване в пловдивската 68-ма бригада " Специални сили ", изненада присъстващите с проява на коремно приплъзване на висилка. Според източници на Actualno.com дейностите на Радев били авансово планувани и по сюжет, а не непринудено деяние - доказателство е фактът, че всички присъстващи малките екрани снимаха всичко от началото до самия край.
Коментар на Actualno.com: Чудесно е, че имаме президент-нинджа, като знаем по какъв начин се развиват с нуклеарните оръжия едни хора с по-дръпнати очи. Но въпреки всичко това са рискови извършения за националната сигурност, по тази причина би трябвало да употребяваме вицепрезидента.
Столична дирекция на вътрешните работи Гражданско отделение ИЗМИСЛИ: ВНУЦИ ИНСТРУКТИРАТ БАБИТЕ СИ ЗА ТЕЛЕФОННИТЕ ИЗМАМИ
Клип, част от осведомителната акция на Столична дирекция на вътрешните работи за телефонните измами, набира известност в обществените мрежи. В него деца в стихотворна форма предизвестяват бабите и дядовците си за рисковите телефонни измамници и ги инструктират по какъв начин да реагират в такива обстановки.
Коментар на Actualno.com: Изключителна концепция! Ако към този момент и внуците не разчувстван бабите, и Малката младоженка не може.


ПРИМЕР ЗА ЖИВОТА НА МАЛКИЯ БИЗНЕС В БЪЛГАРИЯ - БРУТАЛЕН РЕКЕТ ОТ СЛУЖИТЕЛ НА Национална агенция за приходите
Бизнесмен алармира, че е подложен на същински рекет от Национална агенция за приходите – с непрекъснати инспекции и претенции за пари.
Коментар на Actualno.com: Национална агенция за приходите просто си прави работата. Като Национална организация по приходите тя се грижи да индексира доходи, огромна работа в чий джоб.

ДИВИ ПРАСЕТА НА МАГИСТРАЛА " ТРАКИЯ " ПРЕДИЗВИКАХА КАТАСТРОФА
Диви свине провокираха злополука на автомагистрала " Тракия ". Според АПИ прасетата евентуално са пристигнали от отбивка, на която е невероятно да се сложи ограждение.
Коментар на Actualno.com: Естествено, че прасетата не са минали през изчезнали ограждения. Те са пътешественици, които интелигентно се придвижват по пътната инфраструктура на страната. Квиклумбовци, по този начин да се каже!
СИДЕРОВ ПОХВАЛИ РАДЕВ: НА ТЕЗИ ГОДИНИ И С КОСТЮМ БЕШЕ ДОБРЕ
" Господин Румен Радев сподели нелоша физическа форма с това коремно възлизане. Тренирал съм спортна гимнастика, единствено че то се прави от вис. Малко със размах го направи, само че въпреки всичко на тези години и с костюм беше доста добре - приветствам го. Ако потренирам няколко дни ще се опитам и аз, още не съм изгубил форма ". Това съобщи водачът на " Атака " Волен Сидеров.
Коментар на Actualno.com: Съдийската оценка постоянно е най-важна! А съдиите, като Сидеров, се преметят най-умело. Най-очакваното салто обаче е това на съдружния му сътрудник - Красимир Каракачанов.
СИДЕРОВ ЗАГЪРБИ РАЗЛИЧИЯТА С КОЛЕГИТЕ СИ, ЗА ДА НЕ ДОЙДАТ Българска социалистическа партия И Движение за права и свободи НА ВЛАСТ
Трите партии в коалиция " Обединени патриоти " имаме някои разлики по избрани въпроси, само че по главното - на първо място българският народен интерес - сме на едно мнение. Това съобщи ръководителят на парламентарната група на " Обединени патриоти " Волен Сидеров.
Коментар на Actualno.com: Ето го, батко бее, направи го салтото. Точно както правеше при Орешарски!

СЛЕД 3 ГОДИНИ ПРОЦЕС ОСЪДИХА ЗАСНЕТ С ПОДКУП ПОЛИЦАЙ
Катаджията Сашо Тръпков, сниман на видео да взима 20 лв. рушвет, беше наказан на 3 година условно. Процесът продължи близо 3 години.
Коментар на Actualno.com: Явно и с видео доказателство черно на бяло, бързият развой в родното правораздаване е мираж.


КАРАКАЧАНОВ за коремното приплъзване: " Не мога да го осъществя. Аз мога да направя половин. Ако ме предложения да се надпиваме с бира и това няма да приема, тъй като не мога толкоз да пия. "
Коментар на Actualno.com: На всяко тяло, потопено в течност (напълно или частично) работи отвесна мощ с посока от долу нагоре и величина, равна на тежестта на размера на изместената от него течност...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР