Освен традиционните намаления на продуктите в редица търговски вериги за ...

Освен традиционните намаления на продуктите в редица търговски вериги за

Петъкът на ниските цени идва и с големи намаления на екскурзиите в Posoka.com

Освен обичайните понижения на продуктите в редица търговски вериги за Черния петък, тази година туристическата организация Posoka.com е подготвила нещо по-специално за всички тези, които желаят да си подарят прекарване.

Петъкът в Posoka.com ще бъде наследник и ще пристигна с доста понижения и ниски цени на пакетите за екскурзии и почивки до дестинации, където небето е ясно, а морето – кристално синьо. Кампанията ще е и по-дълга от предстоящото.

Синият петък в Posoka.com ще стартира още в ранните часове след среднощ на 24 ноември и ще продължи чак до 30 ноември в това число.
Отстъпките ще бъдат доста и до разнообразни дестинации, като някои от тях ще доближат до 700 лева . В рамките на тези няколко дни, да вземем за пример, пониженията за пакетните предложения до Йоханесбург ще бъдат от над 460 лева Отстъпката за 7-дневна екскурзия до Виетнам пък ще бъде малко над 200 лева С към 7% по-евтини ще бъдат и пакетите за Дубай, а с цели 625 лева ще бъде понижена екскурзията до Мадагаскар. В рамките на едноседмичната акция 12-дневната екскурзия до Санкт Петербург, която включва и речен круиз до красивата Москва, ще бъде с 228 лева по-евтина.И защото Коледа и Нова година наближават, от туристическата организация са подготвили понижения през синия петък и на пакетни предложения за зимните празници . Това са единствено някои от промоционалните цени, с които организацията ще изпрати месец ноември и ще зарадва пътешествениците.

Всеки може да прегледа екскурзиите и отстъпките онлайн на уеб страницата www.posoka.com и да резервира почивката си като се обади на посочените телефони или изпрати имейл до офисите на туристическата организация.

Източник: az-jenata.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg