Освен това винаги съществува и риск от алергии , затова

...
Освен това винаги съществува и риск от алергии , затова
Коментари Харесай

Това Е Просто Хапче, Но Кой Би Предположил, Че Прави Прането Снежно Бяло!

Освен това постоянно съществува и риск от алергии, по тази причина доста домакини ги заобикалят. За благополучие има и различен метод – доста по-евтин и не по-малко ефикасен!

Купете си най- елементарен аспирин на таблетки в аптеката. Разтворете 5 таблетки от 325 mg аспирин в 8 литра гореща вода. Накиснете облеклата в този разтвор в продължение на 8 часа. След това ги изперете в пералнята по нормалния метод, написа " За дамата ".

За повишение на резултата можете да поставите няколко таблетки аспирин непосредствено в барабана на пералната машина. Аспиринът основава слаба кисела среда и ви разрешава да избелвате белите облекла, както и да премахвате петна.

Чудните хапчета също оказват помощ да се отървете от петна от кръв. За да започнете, разтворете аспирина в студена (важно!) вода и по-късно накиснете “кървавите ” облекла за няколко часа.

Не се опитвайте да чистите кървавите петна в гореща вода – по този начин кръвта ще проникне по-дълбоко в тъканта, след което ще бъде невероятно да я отстраните!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР