Освен телевизорите на LG, вече и други ТВ брандове ще

...
Освен телевизорите на LG, вече и други ТВ брандове ще
Коментари Харесай

LG отваря webOS и за други ТВ производители


Освен тв приемниците на LG, към този момент и други ТВ марки ще предложат webOS преживяване
(снимка: LG Electronics)

LG Electronics (LG) отваря екосистемата на телевизионната си платформа webOS за други сътрудници на ТВ марки, нарушавайки статуквото в промишленост, известна със лични операционни системи на разнообразни производители.

С този ход LG е на път да „ прекрои ” телевизионния бизнес както за снабдители на технологии, по този начин и за наличие, като в същото време усили наличието и известността си на международния пазар за занимания в дома.

Носителите на лиценз на webOS TV получават познатия UX дизайн дружно с необятен набор от функционалности като гласово търсене и надзор, интегрирани логаритми за изкуствен интелект и лесна съгласуваност.

Партньорите получават и многообразие от варианти за наличие, в това число достъп до световни приложения за стрийминг услуги като Netflix, YouTube, Amazon Prime Video, спортната услуга за стрийминг DAZN, както и LG Channels – безплатната услуга на компанията за стрийминг на наличие. Съвместимите модели тв приемници включват и специфичното отдалечено Magic Motion.
още по тематиката
Над двадесет производители на тв приемници от целия свят към този момент са се заели с партньорството с webOS, в това число марки като RCA, Ayonz и Konka, като се чака още сътрудници да се причислят в бъдеще.

Екосистемата webOS се поддържа от софтуерни сътрудници като Realtek, Nuance, Gracenote, CEVA и Universal Electronics, допълниха от корейската компания.

С присъединението на други производители към екосистемата на webOS TV, доста нови притежатели на тв приемници ще „ изпитат същите страхотни прекарвания и функционалности, които се оферират и на тв приемниците LG ”, съобщи Парк Хюнг-сей, президент на LG Home Entertainment Company.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР