Освен скандален нрав, певицата Жана Бергендорф показа, че има и

...
Освен скандален нрав, певицата Жана Бергендорф показа, че има и
Коментари Харесай

Бергендорф дари 1000 лева за децата на Милен Цветков - slava.bg

Освен абсурден манталитет, певицата Жана Бергендорф сподели, че има и положително сърце.

Тя е дарила 1000 лева за благотворителната акция за децата на Милен Цветков, който почина в тежка злополука, научи „ Уикенд”.

Както към този момент писахме, негови сътрудници публицисти и другари стартираха дарителска акция в поддръжка на 8-годишния му наследник Боян и 24-годишната му щерка Калина. Средствата се събират и ще се разпределят от Фондация „ Работилница за цивилен инициативи”, а събраните досега пари надвишават съвсем двойно в началото оповестените 100 000 лева

До оповестената последна дата 19 юни се чака сумата да нарастне до 300 000 лева Около 3000 души, множеството от които са предпочели да останат анонимни, са дарили суми от 1 до 1000 лева Жана е измежду най-щедрите донори.

Пандемията от ковид замрази кариерата на Бергендорф и през последните 3 месеца нямала никакви приходи. Миналата есен обаче тя завоюва 250 000 лева.от Националната лотария с билета „ Златните пирамиди”. Част от парите Бергендорф отдели за образованиено на своя другарка в Кралската академия по изкуствата „ Роял академи” в Обединеното кралство, защото тя не можела да си го разреши.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР