Освен с треньора Ферарио Спасов собственикът на Ботев (Пловдив) Георги

...
Освен с треньора Ферарио Спасов собственикът на Ботев (Пловдив) Георги
Коментари Харесай

Босът на Ботев Пд поискал повече от звездите на специална среща

Освен с треньора Ферарио Спасов притежателят на Ботев (Пловдив) Георги Самуилов се е срещнал и с три от звездите в отбора на „ жълто-черните ".

Преди контролата с Царско село босът провел къс диалог с Тодор Неделев, Александър Тонев и Антонио Вутов. Те, дружно с национала Кристиян Димитров, сега са и най-скъпоплатените футболисти на „ канарчетата ", осведоми „ Меридиан мач”.

Самуилов е бил безапелационен, че е очаквал повече от тях и упорства да поведат съотборниците си към излизане от рецесията. Бизнесменът е в правото да изисква повече от триото, още повече, че особено Неделев и Вутов получиха от него и нарастване на заплатите през лятото. Самуилов им подвигна възнагражденията, с цел да подпишат нови контракти с Ботев, само че резултатът от това все още е по-скоро негативен.

„ Жълто-черните " се сринаха до предпоследното място в класирането с едвам девет точки и това докара до съществени земетресения в клуба. Стигна се до разлъка със спортния шеф Адалберт Зафиров, чиято служба към този момент е закрита, както и с треньора Желко Петрович. Последният още не е договорил изискванията по прекратяването на договора си, само че несъмнено ще излезе прекомерно скъпо на клуба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР